• LIFE&STYLE

    Γιώργος Λιάγκας: Η πτώση, τα νεύρα και η αμετροέπεια

    Γιώργος Λιάγκας


    Ο Γιώργος Λιάγκας είναι ένας έξυπνος κατά γενική ομολογία άνθρωπος, ο οποίος μαζί με την πρώην πλέον σύζυγό του κ. Φαίη Σκορδά, αποτελούσαν μέχρι πρότινος το πιο επιτυχημένο τηλεοπτικό ζευγάρι.

    Η συνήθως σκληρή κριτική του στο «Πρωινό» για πρόσωπα από τον χώρο της TV και του θεάματος, διαποτισμένη ενίοτε με μια λεπτή δόση ειρωνείας, τον είχε χρίσει τιμητή των πάντων.

    Προχτές στην ραδιοφωνική του εκπομπή ξεπέρασε τα εσκαμμένα με την εμετική κριτική-αν μπορεί να την ονομάσει έτσι κάποιος-για την Αθηναΐδα Νέγκα.

    Μια δημοσιογράφο που δεν τον είχε ενοχλήσει ποτέ, ιδιαίτερα χαμηλών τόνων σε ό,τι έχει να κάνει με την προσωπική προβολή της για την οποία είπε όλα αυτά περί φέρετρων και νεκροφιλίας.

    liagasΌταν η τελευταία κατέθεσε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση με την διαδικασία του αυτοφώρου, ο κ. Γιώργος Λιάγκας επέλεξε να «κρυφτεί», προκειμένου να μην υποστεί την διαδικασία να εμφανιστεί με χειροπέδες στην Ευελπίδων.

    Θα ήταν βαρύ ατόπημα για το ήδη τσαλακωμένο τηλεοπτικά image του, αφού φέτος δεν του πάει τίποτε καλά στην μικρή οθόνη, εκεί όπου μεγαλούργησε μέχρι πέρυσι.

    Το «Lucky room» δεν πάει και οι κραυγές του ηχούν απόλυτα στημένες και ψεύτικες, σε ένα παιχνίδι το concept του οποίου ποντάρει πολλά στον παρουσιαστή.

    Τα ίδια και χειρότερα κάνει στο «Rising Star», με σχόλια και ατάκες ατάκτως ερριμένα που περισσότερο κακό παρά καλό κάνουν στην υπερπαραγωγή του Ant-1, η οποία δεν είχε το feedback που περίμεναν στον κόσμο.

    liagas2Για όλα όμως υπάρχει μια εξήγηση και στην περίπτωση του Γιώργου Λιάγκα, είναι απλή.

    Φέτος βιώνει για πρώτη ίσως φορά μια τηλεοπτική αποκαθήλωση, η οποία συνέπεσε με το τέλος του έγγαμου βίου του με την κ. Σκορδά, η οποία τηλεοπτικά τα πάει μια χαρά και μόνη της.

    Γι’ αυτό και όπως λένε οι πληροφορίες ο δημοσιογράφος-παρουσιαστής έχει νεύρα τα οποία φαίνονται, ειδικά στην ραδιοφωνική του εκπομπή, εκεί όπου επιτέθηκε με αήθη τρόπο σε μια γυναίκα που έχει οικογένεια.

    Μάλλον θα έπρεπε να σκεφτεί λίγο πόσο σεβάστηκαν όλοι οι συνάδελφοί του το διαζύγιό του με την Φαίη, το οποίο γνωρίζαμε μήνες πριν το ανακοινώσουν μέσα από την εφημερίδα του κουμπάρου τους Νίκου Χατζηνικολάου.

    Ήταν κοινό μυστικό στην δημοσιογραφική και τηλεοπτική πιάτσα ότι είχαν χωρίσει, κανείς όμως δεν διανοήθηκε να το γράψει αφού στην μέση υπήρχαν δυο παιδιά, το ένα αρκετά μεγάλο για να καταλάβει.

    Τις τελευταίες ώρες ο κ. Λιάγκας φέρεται διατεθειμένος να ζητήσει συγνώμη σύμφωνα με τα όσα διαρρέουν από το φιλικό του περιβάλλον, όμως το κακό έγινε και το χειρότερο είναι ότι στον Ant-1 φέρονται να είναι έξαλλοι με την έκταση που πήρε το θέμα.

    liagas3

    Προς το παρόν ο δημοσιογράφος δεν έχει εμφανιστεί περιμένοντας να περάσει η διαδικασία του αυτόφωρου για να δώσει απαντήσεις και την συγγνώμη του στην Νέγκα.

    Μιλάει σχεδόν συνέχεια με τον νέο του κολλητό φίλο τον κ. Θέμη Γεωργαντά, με τον οποίο βγαίνουν και μαζί έξω τους τελευταίους μήνες.

    liagkas-negka

    Αυτούς που σηματοδότησαν την πτώση του κ. Λιάγκα από τον τηλεοπτικό του θρόνο και τα παρελκόμενα της, όπως τα νεύρα που μονίμως έχει και τον οδηγούν σε αήθεις επιθέσεις όπως αυτή στην κ. Νέγκα.

    Καλό θα ήταν να κουνήσει το κεφάλι του και να κοιτάξει να συνέλθει πριν είναι αργά….

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Γιάννης Κούστας-Σοφία Κούστα: Ο πόλεμος των Ρόουζ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αργύρης Παπαργυρόπουλος: Ο βλάχος από τον Παρνασσό που κατέκτησε τη νύχτα

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Παύλος Βαρδινογιάννης-Τζίνα Αλιμόνου: Μαύρα σύννεφα στον γάμο τους



    ΣΧΟΛΙΑ