• Gossip

    Αλέξης Μάρδας: Ο βουβός πόνος του «άγνωστου» γιου του στην κηδεία- Σήκωσε στους ώμους το φέρετρο (pics)

    Μάρδας


    Ο Αλέξης Μάρδας με τον χαμό του βύθισε στο πένθος εκτός από την Τάνια Τρύπη και τον ”άγνωστο” γιο του, Νικηφόρο.

    Ανάμεσά στους πολλούς που πήγαν χθες στο Κοιμητήριο Παπάγου για να του πουν το τελευταίο αντίο ήταν και εκείνος εκεί.

    Ο 42χρονος γιος του Μάρδα, είναι καρπός του έρωτά του με την εικαστικό Ευφροσύνη Δοξιάδη, κόρη του αρχιτέκτονα Κωνσταντίνου Δοξιάδη. Ο Αλέξης Μάρδας και η Ευφροσύνη είχαν παντρευτεί στις 22 Ιουλίου του 1968, με κουμπάρους τον Τζον Λένονμε και τη Γιόκο Ονο.

    Αλέξης Μάρδας

    Η τελετή είχε γίνει στην εκκλησία της Αγίας Σοφίας στο Λονδίνο και το “παρών” είχαν δώσει ο Τζορτζ Χάρισον με τη σύζυγό του, ενώ ο τραγουδοποιός Ντόνοβαν ήταν επίσης κουμπάρος του ζευγαριού, σε έναν γάμο που έληξε λίγα χρόνια αργότερα με ένα αθόρυβο διαζύγιο.

    Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Espresso, ο Αλέξης Μάρδας είχε αποκτήσει δυο παιδιά με την καλλονή: την 47χρονη πια Έμα που ζει στις ΗΠΑ και δεν μπόρεσε να βρεθεί στην κηδεία του πατέρα της και τον 42χρονο Νικηφόρο Μάρδα. Ο Νικηφόρος ήταν, μάλιστα, συντετριμμένος στην κηδεία και μόλις βγήκε το φέρετρο του πατέρα του από το ναό, ζήτησε να το κουβαλήσει στους ώμους του μαζί με τους ανθρώπους του γραφείου τελετών που ανέλαβαν την κηδεία.

    mardas5

    Λίγο νωρίτερα, ο Νικηφόρος στάθηκε πλάι στην Τάνια Τρύπη και την ετεροθαλή αδελφή του Μαρίνα. Ο “άγνωστος” γιος του Αλέξη Μάρδα είναι απόφοιτος του Κέμπριτζ στις κλασικές σπουδές, έχει μεταπτυχιακό και από το London School of Economics και είναι συνιδρυτής εταιρίας συμβουλευτικών υπηρεσιών για το διαδίκτυο με έδρα το Λονδίνο, έχοντας συνεργασία ακόμη και με τη βρετανική κυβέρνηση.

    Αλέξης Μάρδας

    Μάλιστα έχει συνυπογράψει με το όνομα Νικηφόρος Μάρδας – Δοξιάδης το βιβλίο «Ερωτος Λόγοι από την αρχαία Μεσόγειο», που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Καστανιώτη.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Το πρώτο άρθρο του Γιάννη Πρετεντέρη στον ΔΟΛ (υπό την ηγεσία του Β. Μουλόπουλου) «Μια φορά κι έναν καιρό ήταν τρία γουρουνάκια…».

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το τελευταίο αντίο στον Αλέξη Μάρδα (pics)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Τρόμος για τον Τρύφωνα Σαμαρά! Πώς γλύτωσε από τους κλέφτες με τα Καλάσνικοφ (video)



    ΣΧΟΛΙΑ