ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τον θρησκευτικό τους γάμο πραγματοποίησαν το απόγευμα του Σαββάτου 25 Σεπτεμβρίου, ο Λευτέρης Πετρούνιας και η Βασιλική Μιλλούση.
Το ερωτευμένο ζευγάρι όλο αυτό το διάστημα οργάνωνε τον γάμο του, αποφεύγοντας να περάσει σε αποκαλύψεις που αφορούσαν την ιδιαίτερη αυτή στιγμή. Για τον λόγο αυτό εξάλλου η ευχάριστη είδηση έγινε γνωστή στα media λίγα 24ωρα πριν την θρησκευτική τελετή.
Να θυμίσουμε πως ο Λευτέρης Πετρούνιας και η Βασιλική Μιλλούση έχουν αποκτήσει δυο κόρες, τις οποίες και βάφτισαν τον περασμένο Αύγουστο, τη Σοφία και την Ελένη, ενώ συχνά θα τις δούμε στα social media.
Ο γάμος του ζευγαριού έγινε στην περιοχή της Γλυφάδας με τον Χρυσό Ολυμπιονίκη να λάμπει από ευτυχία δίπλα στη γυναίκα της ζωής του, Βασιλική Μιλλούση.



ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Χαμάς: Δεν θα καταθέσουμε τα όπλα, ενόψει της συνάντησης Τραμπ-Νετανιάχου
- Μηνάς Παπαδάκης: Ισχυρή επίδοση κρουαζιέρας στο Λιμάνι Ηρακλείου το 2025 με αύξηση επιβατών και προσεγγίσεων πλοίων
- Αθ. Κουσαθανάς: Τα έργα αναβάθμισης ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις των επιβατών της Μυκόνου – Αποβιβάστηκαν στο νησί 2.191.908 επιβάτες
- Τουρκία: Επίσκεψη του πρόεδρου της Σομαλίας, έπειτα από την αναγνώριση της Σομαλιλάνδης από το Ισραήλ