• Gossip

    Λάκης Λαζόπουλος – Μιμή Ντενίση: «Αυλαία» με ένα φιλί σε μια κόντρα που κράτησε… δεκαετίες!

    • NewsRoom


    Μια κόντρα που κρατούσε από τις αρχές της δεκαετίας του 1990 έριξε αυλαία! Ο Λάκης Λαζόπουλος και η Μιμή Ντενίση έβαλαν τέλος στην πολύχρονη «έχθρα» τους με ένα φιλί και το ημερολόγιο έδειχνε… Τρίτη και 13! Ολα αυτά συνέβησαν, σύμφωνα με την ιστοσελίδα της Espresso, στην πρεμιέρα της παράστασης «Χτυποκάρδια στο θρανίο», στο Θέατρο Ηβη, την οποία ο Λάκης υπογράφει σκηνοθετικά και η Μιμή πήγε να παρακολουθήσει, καθώς μεταξύ των πρωταγωνιστών είναι η Κατερίνα Γερονικολού και ο Κώστας Βουτσάς, που έπαιζαν μαζί της στο «Σμύρνη μου αγαπημένη» και τους θεωρεί δικούς της ανθρώπους.

    Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, φωτογράφοι, κάμεραμαν και πλήθος κόσμου που έγιναν μάρτυρες της… ιστορικής αυτής συμφιλίωσης σάστισαν βλέποντας τον Λάκη και τη Μιμή να αγκαλιάζονται και να φιλιούνται, και, όπως ήταν αναμενόμενο, τα φλας άστραψαν! Αυτές είναι και οι πρώτες κοινές φωτογραφία που έχουν βγάλει ποτέ οι δυο τους!

    «Δεν πρόκειται για μοντάζ, αλήθεια είναι. Το τι είπαμε όμως παραμένει μεταξύ μας» έγραψε ο δημιουργός ανεβάζοντας ένα κοινό ενσταντανέ τους στο Instagram.

    Η «Espresso», που ήταν παρούσα στη «συνάντηση κορυφής», αποκαλύπτει κατ’ αποκλειστικότητα ολόκληρο τον διάλογο των δύο καλλιτεχνών.

    «Θα χαιρετηθούμε ως πολιτικοί;»

    «Σ’ ευχαριστώ πάρα πολύ που ήρθες στην παράσταση, είναι πάρα πολύ ευγενικό εκ μέρους σου. Η σάτιρα είναι άλλο πράγμα» της είπε ο Λαζόπουλος και η Μιμή Ντενίση του απάντησε: «Εδώ παίζουν οι περισσότεροι φίλοι μου. Η παράσταση και η σκηνοθεσία σου είναι άψογη. Μπράβο σου! Καλή επιτυχία να έχετε». Τότε ο Λάκης, ως άψογος οικοδεσπότης, τη ρώτησε «Μιμή, θα χαιρετηθούμε ως πολιτικοί;» κι εκείνη ζήτησε το… αναπάντεχο: «Δώσε μου ένα φιλί»!

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Λάκης Λαζόπουλος: Μένει στα αλήθεια σε 40 τετραγωνικά σπίτι σαν πλυσταριό;

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Open TV: Να γιατί η Στάη, η Καινούργιου, η Χρηστίδου και οι σειρές δεν αφορούν το κοινό



    ΣΧΟΛΙΑ