• LIFE&STYLE

    Κρυφά με κορονοϊό ο Ντέιβιντ και η Βικτόρια Μπέκαμ – Πήγαιναν από πάρτι σε πάρτι γυρνώντας τη μισή υφήλιο

    • NewsRoom
    Ντέιβιντ και Βικτόρια Μπέκαμ

    Ντέιβιντ και Βικτόρια Μπέκαμ


    Με κορονοϊό φέρεται να νόσησαν ο Ντέιβιντ και η Βικτόρια Μπέκαμ στις αρχές του Μαρτίου, κάτι που αποφάσισαν να κρατήσουν κρυφό, μιας και μέχρι να εκδηλώσουν συμπτώματα… είχαν ταξιδέψει τη μισή υφήλιο, όπως αναφέρουν βρετανικά δημοσιεύματα.

    Τον εφιάλτη έζησε το ζεύγος Μπέκαμ, καθώς όπως αναφέρουν πληροφορίες της βρετανικής The Sun, θεωρούν ότι προσβλήθηκαν από τον νέο ιό σε πάρτι στο Λος Άντζελες, ενώ συνέχισαν να παρευρίσκονται σε διάφορες κοινωνικές εκδηλώσεις καθ’ όλη τη διάρκεια του Μαρτίου σε ΗΠΑ και Βρετανία, καθιστώντας τους εαυτούς τους ως «superspreaders», δηλαδή «υπερμεταδότες» του κορονοϊού.

    Μετά το πάρτι στο Λος Άντζελες, ο ιδιοκτήτης της ομάδας Ίντερ Μαϊάμι και η πρώην Spice Girl, νυν σχεδιάστρια μόδας, επέστρεψαν στο Λονδίνο για το πάρτι γενεθλίων του γιου τους, Μπρούκλιν.

    Στη συνέχεια σύσσωμη η οικογένειεα Μπέκαμ πέταξε ξανά για ΗΠΑ με προορισμό το Μαϊάμι, λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων του Ντέιβιντ. Εκεί ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής ήρθε σε επαφή με πολύ κόσμο, αντάλλαξε φιλιά, αγκαλιές και χειραψίες με οπαδούς και αξιωματούχους της περιοχής του Μαϊάμι.

    Από το πάρτι του Μπρούκλιν Μπέκαμ

    Πίσω στη Βρετανία, στις 19 Μαρτίου, όταν και το διάσημο ζευγάρι άρχισε να παρουσιάζει συμπτώματα. Πρώτος αισθάνθηκε αδιαθεσία ο Ντέιβιντ, ενώ ακολούθησε η Βικτόρια, η οποία εμφάνισε πονόλαιμο και υψηλό πυρετό.

    Από το πάρτι στο Λος Άντζελες

    Μάλιστα, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι από τον επικίνδυνο ιό κόλλησε το μισό προσωπικό τους, ενώ μόλις εμφάνισαν συμπτώματα έμειναν σε κατ’ οίκον περιορισμό.

    Από την κινητικότητα των Μπέκαμ θεωρείται ότι κόλλησαν πολλοί άνθρωποι, που ήρθαν σε επαφή με το ζευγάρι, κάτι που φανερώνει την ταχύτητα με την οποία μεταδίδεται ο ιός και τον τρόπο που πολλαπλασιάζεται μέσα από τις κοινωνικές συναθροίσεις.

    Μέχρι και σήμερα κανένας από τους δύο δεν έχει επιβεβαιώσει τα παραπάνω, ενώ όπως αναφέρει η The Sun, επέλεξαν να κρατήσουν επτασφράγιστο το μυστικό τους και δεν θέλησαν να σχολιάσουν το δημοσίευμα.

    Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση



    ΣΧΟΛΙΑ