• LIFE&STYLE

    Κούστας, Χατζηιωάννου, Φάις στη συναυλία των 400.000 ευρώ του Ρέμου στο Μονακό

    • NewsRoom
    ρεμος

    Αντώνης Ρέμος


    Μία λαμπερή βραδιά γεμάτη χορό και τραγούδι απόλαυσαν την Παρασκευή οι 400 VIP παρευρισκόμενοι στη δεξίωση με φιλανθρωπικό χαρακτήρα, που διοργανώθηκε στο Yacht Club του Μονακό.

    Ο Αντώνης Ρέμος ήταν ο κεντρικός καλλιτέχνης που διασκέδασε τους δεκάδες εφοπλιστές και επιχειρηματίες που έδωσαν το «παρών» σε αυτό το κοσμικό event.

    Πρόκειται για μία prive εκδήλωση με εισιτήριο κόστους 1.500 ευρώ.

    Ο τζίρος από τη συναυλία έφτασε τα 400 χιλ. ευρώ.

    Αν και είχε κυκλοφορήσει η φήμη ότι ο πρίγκιπας Αλβέρτος και η πριγκίπισσα Σαρλίν του Μονακό θα τιμούσαν με την παρουσία τους το event, τελικά δεν εμφανίστηκαν.

    Σημειώνεται ότι τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν θα δωθούν σε φιλανθρωπικό ίδρυμα του πρίγκηπα Αλβέρτου που έλαμψε δια της απουσίας του και σε φιλανθρωπικό ίδρυμα του σεΐχη του Ντουμπάι με σκοπό να διαφημιστεί το opening του Nammos Dubai το οποίο θα φιλοξενείται στους χώρους του πολυτελέστατου Four Seasons στην παραλία Jumeirah.

    Το μενού στο event περιλάμβανε ταρτάρ καβουριού για ορεκτικό, Wagyu Beef με πατάτες φούρνου για κυρίως πιάτο και επιδόρπιο με φράουλες και φυστίκι.

    Ο Αντώνης Ρέμος τραγούδησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου, ενώ λίγο πριν την ανατολή του ήλιου ερμήνευσε το «My Way» του Φρανκ Σινάτρα.

    «Η χθεσινή βραδιά ήταν μαγική! Σας ευχαριστώ όλους! Thank you all for an unforgettable night! Thank you Monte Carlo!», έγραψε ο λαϊκός τραγουδιστής στα social media, μετά το τέλος της εκδήλωσης.

    Μεταξύ πολλών άλλων έδωσαν το παρών στο event: η Έλενα Αμβροσιάδου, ο συνιδιοκτήτης του Nammos Γιάννης Παπαλέκας, ο Στέλιος Χατζηιωάννου με την αδερφή του, Κλέλια, ο πρόεδρος του Ιατρικού Κέντρου Βασίλης Αποστολόπουλος, ο επιχειρηματίας Σάμι Φάις και ο εφοπλιστής Γιάννης Κούστας μετά της συζύγου του, Δήμητρας Μέρμηγκα, ο Βασίλης Μιχαήλ, ο Κώστας Πηλαδάκης και ο Χάρης Βαφειάς.

    Ο επιχειρηματίας Σάμι Φάις με την κόρη του, Μαρίνα Φάις και τους Χάρη Σιανίδη και Μαρία στο φιλανθρωπικό Gala
    Χάρης Βαφειάς και Χάρης Σιανίδης

    Ο πρώην επιχειρηματίας Πέτρος Στάθης με τη σύζυγό του Νέντα και τον Χάρη Σιανίδη



    ΣΧΟΛΙΑ