• LIFE&STYLE

    Κουράστηκες με την πίσω όψη της Kardashian; Η Kim δεν σε αφήνει ποτέ παραπονεμένο!


    H Κim Kardashian έκανε και πάλι το θαύμα της. Η Kim, με την οικογένειά της ταξίδεψε μέχρι το Παρίσι προκειμένου να παρακολουθήσει το show του Balmain για τη νέα κολεξιόν άνοιξη – καλοκαίρι 2017.

    Οι εμφανίσεις της 35χρονης τηλεπερσόνας, στην πρωτεύουσα της μόδας, προκάλεσαν ποικίλα σχόλια και συζητήθκαν όσο τίποτα άλλο. Αρχικά, τα φλας των φωτογράφων άστραψαν όταν εμφανίστηκε με ένα πλεκτό φόρεμα, που δεν άφηνε σχεδόν τίποτα στη φαντασία.

    kardashian balmain 1

    Και ενώ όλοι νόμιζαν πως αυτή ήταν η πιο αποκαλυπτική εμφάνιση που θα μπορούσε να κάνει η Kim, τους διέψευσε, φορώντας ένα διάφανο παντελόνι με κεντήματα, το οποίο είχε συνδυάσει μαύρο κορμάκι. Το μόνο πρόβλημα ήταν πως μέσα από το διάφανο παντελόνι δεν φορούσε εσώρουχο, κάνοντας τα  φλας των παπαράτσι να πάρουν φωτιά.

    kim 3 kim 2

    kim 5 kim

    Το κορμάκι μετά βίας κάλυπτε τα επίμαχα σημεία της Kim Kardashian. Πάνω από το αποκαλυπτικό της σύνολο, φόρεσε ένα χακί παλτό, ενώ είχε επιλέξει να αφήσει τα μαλλιά της τελείως χαλαρά. Μπορεί ο σύζυγός της, Kanye West, να μην τη συνόδευσε αυτή τη φορά στην εβδομάδα μόδας όπως συνήθιζε, η Kim, όμως, είχε στο πλευρό της τις αδερφές της, Kendall Jenner και Khloe Kardashian, καθώς και η μητέρα της, Kris Jenner.

    kris jenner 1 kris jenner

    kendall

    Oι στυλιστικές επιλογές των Kris και Kendall Jenner, όπως φαίνεται και από τις παραπάνω φωτογραφίες, ήταν σαφέστατα καλύτερες και πιο “ντυμένες”. Mπορεί η Kim Kardashian να βρέθηκε για ακόμα μια φορά στο επίκεντρο της προσοχής, όμως, ήταν για πολύ λάθους λόγους. Σίγουρα, η εκατομμυριούχος επιχειρηματίας, τηλεπερσόνα και μητέρα δύο παιδιών μας έχει συνηθίσει σε extreme εμφανίσεις, όμως, η συγκεκριμένη τις ξεπέρασε όλες.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Πρωτοφανές! Δείτε τις φωτογραφίες των Kardashians από τη Γαλλία που πήραν 5 εκ. likes και 60 χιλ. σχόλια

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οι καλύτεροι των καλύτερων! Τα 17 ευρωπαϊκά πανεπιστήμια με κορυφαίο επίπεδο διδασκαλίας

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ:

    http://www.mononews.gr/10-pio-onirikes-eteries-gia-tous-fitites-pou-echoun-ptichio-stis-epichirisis/78519



    ΣΧΟΛΙΑ