• LIFE&STYLE

    Κώστας Βουτσάς: Τα νεώτερα για την υγεία του ηθοποιού – Τι λέει η κόρη του, Σάντρα (video)

    • NewsRoom

    Κώστας και Σάντρα Βουτσά


    Δύσκολη, αλλά σταθερή παραμένει η κατάσταση της υγείας του Κώστα Βουτσά, ο οποίος εξακολουθεί να νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Αττικόν, από την περασμένη Παρασκευή.

    Μιλώντας το πρωί της Δευτέρας, στον Γιώργο Παπαδάκη και το «Καλημέρα Ελλάδα», η κόρη του αγαπημένου ηθοποιού, Σάντρα Βουτσά, τόνισε ότι ο Κώστας Βουτσάς είναι σε σταθερή κατάσταση, κάτι που για την ηλικία του είναι πολύ ευχάριστο.

    Διευκρίνισε ότι η απόφαση για τη διασωλήνωσή του δεν ήταν αποτέλεσμα μιας ακραίας κατάστασης, αλλά μια κίνηση από πλευράς των γιατρών για να γίνει πιο γρήγορα καλά.

    «Ήταν μια απόφαση των γιατρών για να βοηθήσουν το σύστημά του να ξεκουραστεί και για να γίνει πιο γρήγορα καλά», δήλωσε η Σάντρα Βουτσά και συμπλήρωσε ότι: «Ευχόμαστε να γίνει καλά, το δύσκολο κομμάτι της ιστορίας είναι η ηλικία του σύμφωνα με τους γιατρούς».

    Μάλιστα, τόνισε ότι: «Η αισιοδοξία και η αγάπη που έχει για τη ζωή πιστεύω θα τον βοηθήσουν να τα καταφέρει».

    Σύμφωνα με την Σάντρα Βουτσά, ο πατέρας της ανταποκρίνεται σε όλες τις θεραπείες, στις οποίες υποβάλλεται.

    Υπενθυμίζεται ότι ο Κώστας Βουτσάς εισήχθη στο νοσοκομείο το μεσημέρι της Παρασκευής, ύστερα από συγκοπτικό επεισόδιο και λοίμωξη του αναπνευστικού και νοσηλεύεται διασωληνωμένος στην Εντατική.

    Συγκεκριμένα, εισήχθη αρχικά, στη Μονάδα Εμφραγμάτων του νοσοκομείου, όμως αργά τη νύχτα, η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε και χρειάστηκε να διασωληνωθεί. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ).

    Κοντά του από την πρώτη στιγμή βρίσκονται τα αγαπημένα του πρόσωπα, η σύζυγός του Αλίκη Κατσαβού και η κόρη του, Σάντρα Βουτσά.

    Στην Αθήνα βρέθηκε και η κόρη του Θεοδώρα, η οποία αμέσως μόλις πληροφορήθηκε πως ο πατέρας της μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, επέστρεψε στην Ελλάδα προκειμένου να είναι κοντά του.

    Ο 88χρονος Κώστας Βουτσάς μέχρι και την περασμένη Κυριακή εμφανιζόταν στη σκηνή του θεάτρου Broadway στην παιδική παραστάση «Σταχτοπούτα» του Σαρλ Περώ.



    ΣΧΟΛΙΑ