• LIFE&STYLE

    Κώστας Βουτσάς: Ποιος θα κληρονομήσει την περιουσία του

    • NewsRoom

    Ο Κώστας Βουτσάς με την τελευταία του σύζυγο, Αλίκη Κατσαβού και τον γιο τους, Φοίβο


    Απεβίωσε ο σπουδαίος Κώστας Βουτσάς, έπειτα από 20 ημέρες μάχης που έδωσε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στο Αττικόν νοσοκομείο.

    Ο «αειθαλής έφηβος» που χάρισε γέλιο και συγκίνηση μέσα από κλασσικές κινηματογραφικές παραγωγές, πιο σύγχρονες τηλεοπτικές σειρές, καθώς και παραστάσεις στο θεατρικό σανίδι, έζησε μια γεμάτη ζωή.

    Παντρεύτηκε τέσσερις φορές. Στις αρχές του ’70 ο Κώστας Βουτσάς ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με την ηθοποιό και χορεύτρια, Έρρικα Μπρόγερ, η οποία έφυγε από τη ζωή μόλις ένα μήνα πριν. Οι δυο τους απέκτησαν μια κόρη, την Σάντρα Βουτσά.

    Κώστας και Σάντρα Βουτσά

    Από τον δεύτερο γάμο του με τη Θεανώ Παπασπύρου, ο αγαπημένος ηθοποιός απέκτησε δυο κόρες, τη Θεοδώρα και τη Νικολέττα. Ακόμη παντρεύτηκε το πρώην μοντέλο και ηθοποιό Εύη Καραγιάννη, μητέρα του γνωστού ηθοποιού Άνθιμου Ανανιάδη, με τον οποίο ο Βουτσάς είχε αναπτύξει στενούς δεσμούς.

    Κώστας και Θεοδώρα Βουτσά

    Ο ηθοποιός βρήκε, όμως, ξανά τον έρωτα το 2015 στο πρόσωπο της 39χρονης Αλίκης Κατσαβού, την οποία παντρεύτηκε στις 27 Φεβρουαρίου του 2016. Τραγική σύμπτωση, καθώς ο Κώστας Βουτσάς έμελλε να φύγει από τη ζωή 4 χρόνια αργότερα, στις 26 Φεβρουαρίου 2020.

    Οι δυο τους απέκτησαν έναν γιο, τον Φοίβο Βουτσά.

    Ο Κώστας Βουτσάς με την τελευταία του σύζυγο, Αλίκη Κατσαβού και τον γιο τους, Φοίβο

    Σε συνέντευξή του, μάλιστα, ο Κώστας Βουτσάς είχε δηλώσει ότι το δώρο της Αλίκης Κατσαβού, ο μικρός του γιος τους, του έχει χαρίσει επιπλέον 20 χρόνια ζωής.

    Όσον αφορά στην περιουσία του, ο ηθοποιός είχε αποφασίσει από νωρίς τι θα αφήσει στη νέα του οικογένεια μετά τον θάνατό του.

    «Ο Κώστας ήθελε να του προσφέρει το σπίτι τους καθώς μέσα σε αυτό περικλείονται όλες οι πρώτες στιγμές που έζησαν μαζί μπαμπάς και γιος και οι οποίες θα ακολουθούν τον Βουτσά για πάντα», δήλωσε άνθρωπος από το φιλικό περιβάλλον του ηθοποιού στο περιοδικό «ΧΑΙ».

    Στην τελευταία του σύζυγο, Αλίκη Κατσαβού, ο Κώστας Βουτσάς αφήνει τη σύνταξή του, ενώ όλη η υπόλοιπη περιουσία του πηγαίνει στις κόρες του.

    βουτσάς-κατσαβού
    Αλίκη Κατσαβού, Κώστας Βουτσάς και ο μικρός Φοίβος
    Η Έρρικα Μπρόγιερ και ο Κώστας Βουτσάς με την κόρη τους, Σάντρα



    ΣΧΟΛΙΑ