ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Την τελευταία τηλεοπτική συνέντευξη, πριν τον θάνατό του παραχώρησε ο Κώστας Βουτσάς στον Γιώργο Λιάγκα.
Με συγκίνηση ο γνωστός παρουσιαστής αποχαιρέτησε μέσα από το Instagram, τον σπουδαίο ηθοποιό γράφοντας:
«Πριν 1,5 μήνα τα λέγαμε στο πλατό στην τελευταία live τηλεοπτική του συνέντευξη… Τυχερός, γιατί δε θα ξεχαστεί και επί της ουσίας δε θα φύγει ποτέ όπως όλοι οι σπουδαίοι. Σ’ ευχαριστούμε Κώστα για όλα…».
https://www.instagram.com/p/B9BQBlUgN_v/
Μιλώντας στην εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα», τον περασμένο Δεκέμβρη, ο Κώστας Βουτσάς αναφερόμενος στη διαφορά ηλικίας με την σύζυγό του, Αλίκη Κατσαβού δήλωσε:
«Δεν είμαι κανένας φελλός. Καταλαβαίνω το ανορθόδοξο του πράγματος. Αλλά Βουτσάς είναι ένας. Δεν κοιτάω τα χρόνια του, κοιτάω την ποιότητα του ανθρώπου, την προσωπικότητά του τη σπουδαία, το πόσο καλά με κάνει και νιώθω.
Που δε με έκαναν οι συνομήλικοί μου να νιώθω. Αυτά κοιτάζω και προσπερνώ το κομμάτι της ηλικίας που σίγουρα είναι ένα παράξενο πράγμα και ένα δύσκολο πράγμα, ενδεχομένως για το μέλλον. Αλλά είναι τόσο μεγάλη η χαρά που νιώθω να είμαι δίπλα του, που το προσπερνώ εύκολα».
Δείτε το βίντεο:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Παράταση του προγράμματος «Προλαμβάνω» μετά τη λήξη της χρηματοδότησης από το Ταμείο Ανάκαμψης ζητούν οι γιατροί
- Γαλλία: Προβάδισμα της ακροδεξιάς στη Νίκαια ενόψει του κρίσιμου δεύτερου γύρου των δημοτικών εκλογών
- Reuters: Η Ουκρανία ζητά χρηματοδότηση και τεχνολογία για βοήθεια κατά ιρανικών drones
- Άνοδος στο αλουμίνιο μετά τη μείωση παραγωγής στη Μέση Ανατολή – Ανησυχία για νέες ελλείψεις
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.