• LIFE&STYLE

    Κόντρα στο Survivor: Αυτοί είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση (video)

    ασυλια-αποχωρηση

    Οι Έλληνες μάχονται για την ατομική ασυλία στο Survivor


    «Άναψαν» τα αίματα στο Survivor και το στρατόπεδο της ελληνικής ομάδας, μετά την βαριά ήττα για την κρίσιμη ασυλία της εβδομάδας. Παρά την πρώτη νίκη της Ελλάδας με το επιβλητικό σκορ 10-4, στο δεύτερο και τρίτο αγώνισμα, οι Τούρκοι υπερίσχυσαν.

    Τις δύο ατομικές ασυλίες κατάφεραν να εξασφαλίσουν ο Κυριάκος Πελεκάνος και η Κατερίνα Δαλάκα. Με αφορμή, ωστόσο, την ατομική ασυλία, νέα ένταση σημειώθηκε μεταξύ των παικτών.

    Ο τραυματίας Σπύρος αποφάσισε να αγωνιστεί για την ασυλία, παρά το γεγονός ότι κάθεται στον πάγκο για αρκετό καιρό μην μπορώντας να συμμετέχει στα υπόλοιπα αγωνίσματα, κάτι που προκάλεσε αντιδράσεις από κάποια μέλη της ελληνικής ομάδας.

    Μάλιστα, ο Σπύρος αποχώρησε από τη διαδικασία, τη στιγμή που ο Τόνι βγήκε εκτός προκαλώντας ακόμα περισσότερες αντιδράσεις, καθώς κρίθηκε σκόπιμη η κίνησή του προκειμένου να βεβαιωθεί ότι δεν θα πάρει την ασυλία ο Τόνι.

    Στο Συμβούλιο του Νησιού, η ομάδα έκρινε πιο σωστό, υποψήφιοι προς αποχώρηση να είναι τρεις άνδρες. Έτσι, από την κάλπη πρώτος υποψήφιος αναδείχθηκε ο Σπύρος, ενώ από τις ατομικές ασυλίες της Δαλάκα και του Πελεκάνου βγήκαν ο Πάτρικ Ογκουνσότο και ο Τόνι, αντιστοίχως.

    Ποιος θα αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο;

    Δείτε το βίντεο:

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ο Κωνσταντίνος Βασάλος μιλά για το λάθος που έβαλε σε κίνδυνο τη ζωή του (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οικονομικά προβλήματα για τον Τούρκο παραγωγό του Survivor

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: MasterChef: Πώς σχολίασε η Άλκηστις Αλεξάκη την αποχώρησή της (pic)



    ΣΧΟΛΙΑ