• LIFE&STYLE

    Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Το on air μήνυμα στην Μπέττυ Μαγγίρα για την κόντρα με την Πετρογιάννη

    • NewsRoom
    Μπέττυ Μαγγίρα και Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

    Μπέττυ Μαγγίρα και Κωνσταντίνα Σπυροπούλου


    Θέμα συζήτησης στις πρωινές εκπομπές αποτελεί η κόντρα που ξέσπασε ανάμεσα στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και τη Φωτεινή Πετρογιάννη στο Twitter.

    Η Μπέττυ Μαγγίρα μέσα από την εκπομπή Ποιος είναι Πρωινιάτικα αποκάλυψε ότι δέχτηκε ένα μήνυμα από την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

    Ειδικότερα, καθώς σχολιάζονταν τα αιχμηρά μηνύματα που αντάλλαξαν οι δύο γυναίκες στο Twitter, η Μπέττυ Μαγγίρα δήλωσε, δίνοντας τέλος στο θέμα:

    «Εγώ θα το κλείσω εδώ το θέμα, διότι μόλις δέχτηκα ένα μήνυμα από την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Μου έστειλε ένα emoji. Δεν θα πω τι emoji. Θα μείνει εδώ γιατί δεν είμαι σαν κάτι άλλες εγώ».

    Τι είπε σήμερα η Πετρογιάννη στο Πρωινό

    Σήμερα μέσα από την εκπομπή Πρωινό, η Φωτεινή Πετρογιάννη έδωσε τηλεοπτικά την απάντησή της στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, μετά τον διάλογό τους στο Twitter.

    «Έχω συνεργαστεί με τους μεγαλύτερους Έλληνες παρουσιαστές αυτά τα 20 χρόνια που κάνω τη δουλειά. Ποτέ δε χρησιμοποίησα καμία γνωριμία για να βλάψω κάποιον ή να βγω εγώ μπροστά. Το γνωρίζουν όλοι αυτό. Απλά ρωτήστε τους».

    Στο σημείο εκείνο Φωτεινή Πετρογιάννη συγκινήθηκε, ενώ ο Γιώργος Λιάγκας της είπε να μην στενοχωριέται: «Ήμουν πάντα η πιο χαμηλόμισθη. Δεν ισχύει αυτό που είπε ότι ο άνθρωπος που δεν είναι πια στη ζωή και ήταν πατέρας φίλης μου καθάριζε για εμένα ανθρώπους. Πάντα μου έλεγε ότι θα δουλεύεις με το κεφάλι κάτω και δεν θα χρησιμοποιείς το όνομά μου. Παράσημο για εμένα είναι τα μηνύματα των συναδέλφων μου που λαμβάνω από χθες», ανέφερε κλείνοντας τις δηλώσεις της.

    Δείτε τα βίντεο:

    Διαβάστε επίσης:

    Σπυροπούλου-Πετρογιάννη: Αδιανόητες μπηχτές στο Twitter – Ήταν γνωστή στον ALPHA η σχέση της Κωνσταντίνας με τον Κοντομηνά, λέει η Τσιμτσιλή



    ΣΧΟΛΙΑ