• LIFE&STYLE

    Κωνσταντίνα GNTM: Τι δήλωσε για τα κιλά της και την Μαρία (video)

    • NewsRoom
    κωνσταντινα φλωρου

    Κωνσταντίνα Φλώρου


    Μετά την αποχώρησή της από το GNTM 2, η Κωνσταντίνα Φλώρου βρέθηκε στη «Φωλιά των Κου Κου» και μίλησε για την εμπειρία της στο παιχνίδι, ενώ αναφέρθηκε και στα κιλά της.

    Το πανέμορφο μοντέλο, που αποχώρησε πριν το ταξίδι στο Μιλάνο, μίλησε με λόγια θαυμασμού για την Μαρία, αποκαλύπτοντας ότι θα ήθελε να την δει νικήτρια του GNTM.

    «Η Μαρία μου αρέσει πάρα πολύ σαν μοντέλο. Μπορεί να μην βλέπουν όλοι το τέλειο πρόσωπο του μοντέλου, αλλά ακριβώς αυτό είναι που μου αρέσει.

    Είναι diversity μοντέλο, έχει φοβερή αντίληψη στα concept. Μπαίνει μέσα και δεν ξέρει τι κάνει, αλλά τα καταφέρνει! Πιστεύω ότι μπαίνει σε ένα set, ξέρει πάνω κάτω τι να κάνει, αλλά κάνει κάποιες κινήσεις εκείνη τη στιγμή, έχει ελαστικότητα, ωραίο σώμα και γράφει καταπληκτικά στον φακό.

    Επίσης, ξεκίνησε από το μηδέν, δεν είχε δουλέψει ποτέ σε αυτό, δεν ήξερε, και έφτασε σε αυτό το επίπεδο», δήλωσε χαρακτηριστικά.

    Επίσης, ανέφερε πως δεν φταίει το disavantage της για την αποχώρησή της.

    «Δεν θα σκεφτώ υποθετικά, ότι αν δεν μου το έδινε και αν είχα δύο ευκαιρίες, μπορεί να μην έφευγα. Δεν θα το πάω με τα ‘αν, αν, αν’. Δεν φταίει η Μαρία που έφυγα. Δεν μου έβαλε η Μαρία το σκαμπό εκεί μπροστά μου για να σκοντάψω. Εγώ σκόνταψα», δήλωσε η Κωνσταντίνα.

    Όσο για τα κιλά που πήρε στο παιχνίδι, τα οποία οι συμπαίκτριές της σχολίαζαν αρνητικά πίσω από την πλάτη της, η Κωνσταντίνα είπε με ειλικρίνεια:

    «Εγώ είμαι εντάξει με τον εαυτό μου γιατί ήξερα ακριβώς τι έκανα. Ήξερα ότι αυτό που κάνω είναι λάθος. Αλλά προς Θεού, είμαι 19 χρονών, αυτό θα αλλάξει από τη μια μέρα στην άλλη.

    Ήταν λόγω πίεσης κι επειδή είχα θέμα και με τα ορμονικά μου μέσα στο σπίτι. Με πείραξε που δεν το έλεγαν μπροστά μου και το έλεγαν πίσω από την πλάτη μου, ότι δεν ήταν ξεκάθαροι μαζί μου.

    Αυτό με πείραξε πάρα πολύ. Δεν μου άρεσε η επιθετικότητα που έβγαζαν στα κιου τους. Ναι, θα μπορούσες να το πεις, αλλά με πιο κομψό τρόπο».

    Δείτε τη συνέντευξη της Κωνσταντίνας στους «Κου Κου»:



    ΣΧΟΛΙΑ