• LIFE&STYLE

    GNTM στο Μιλάνο: Η παίκτρια που αποχώρησε και τα δάκρυα της Κάτιας (video)

    • NewsRoom

    Η Βίκυ Καγιά αγκαλιάζει τη νικήτρια της δοκιμασίας, Άννα Μαρία


    Στο Μιλάνο πέταξε η «χρυσή» 5άδα του GNTM 2 για τον μεγάλο ημιτελικό του διαγωνισμού, παίρνοντας μία γεύση από την ιταλική μόδα και αισθητική.

    Οι κριτές συνάντησαν τα κορίτσια στο showroom του οίκου Blumarine, όπου ανακοίνωσαν την πρώτη διπλή δοκιμασία επί ιταλικού εδάφους.

    Μετά από μια περιήγηση στο χώρο και μια γνωριμία με τη φιλοσοφία του οίκου, τα κορίτσια ξεκίνησαν fitting, καθώς η κάθε μία έπρεπε να κάνει πασαρέλα με 4 διαφορετικά looks από τη συλλογή Άνοιξη/Καλοκαίρι 2020.

    Το άγχος και η αγωνία δεν έλειπαν, ενώ οι λεπτομέρειες μπήκαν στο μικροσκόπιο.

    Στη φωτογράφιση που ακολούθησε, η Άννα Μαρία, η Κέισι, η Κάτια, η Μαρία και η Χαρά προσπάθησαν να βγάλουν στον φακό το απόλυτο ‘Βlumarine girl’ που επρόκειτο να είναι και το κλικ, το οποίο ολοκλήρωσε την ετυμηγορία των κριτών.

    «Βασίλισσα» της μόδας στο Μιλάνο αναδείχθηκε η Άννα Μαρία, η οποία έκλεψε την παράσταση και ήταν η πρώτη που εξασφάλισε την παραμονή της στον διαγωνισμό του GNTM 2.

    Η λήψη που δεν εντυπωσίασε ήταν εκείνη της Χαράς, η οποία ήταν εκείνη που αποχώρησε και επέστρεψε στην Ελλάδα, χάνοντας τα ταξίδια που θα ακολουθήσουν σε Παρίσι, Λονδίνο και Νέα Υόρκη.

    Προηγουμένως, οι πέντε καλλονές επισκέφτηκαν το ατελιέ της γνωστής μοδίστρας Φιορέλα Τσιαπόκο, η οποία έχει ράψει για λογαριασμό τεράστιων ονομάτων της μόδας, όπως Armani, Moschino αλλά και Alberta Ferretti. Μην μπορώντας να πιστέψει την τύχη της και την εμπειρία που ζει, η Κάτια Ταραμπάνκο δεν άντεξε και έβαλε τα κλάματα.

    «Δεν είναι κάτι που συμβαίνει κάθε μέρα… Γενικά όλη η μέρα έχει πάρα πολλά κι αυτό είναι το peak της», είπε το μοντέλο.

    «Η Κάτια συγκινήθηκε, μου φάνηκε λίγο περίεργο… μπορεί να είναι έτσι η κοπέλα, αλλά εγώ πάντως δεν το πίστεψα ιδιαίτερα», σχολίασε η Άννα Μαρία, με τους χρήστες του Twitter να δείχνουν ότι συμφωνούν μαζί της.

    Δείτε τα βίντεο:



    ΣΧΟΛΙΑ