• LIFE&STYLE

    Κλείστε φθηνά εισιτήρια μέσω της Google Flights!

    • NewsRoom


    Καινοτομεί για ακόμα μια φορά η Google μέσω της εφαρμογή της, Google Flights, προσθέτοντας ένα νέο χαρακτηριστικό στην πλατφόρμα της, σύμφωνα με το οποίο θα μπορείς να δεις πότε πρέπει να κλείσεις μία θέση σε μία πτήση και να πληρώσεις λιγότερα.

    Ο product manager της Google Flight, Nabil Naghby, έγραψε σε blog: “Τώρα θα μπορούμε να σας δείχνουμε πότε οι τιμές για κάποιες συγκεκριμένες πτήσεις και δρομολόγια αναμένεται να αυξηθούν“. Με αυτό τον τρόπο οι ενδιαφερόμενοι θα κλείνουν τα εισιτήρια τους τη χρονική εκείνη στιγμή όπου οι τιμές θα βρίσκονται στα χαμηλότερα επίπεδα.

    Βασισμένο στα ιστορικά δεδομένα των τιμών, η Google Flights, θα εμφανίζει μία αυτόματη προειδοποίηση που θα σας ενημερώνει άμεσα εάν, για παράδειγμα, τα ναύλα για το ταξίδι που σας ενδιαφέρει, είναι πολύ πιθανό να σας στοιχίσει πολύ παραπάνω εάν περιμένετε μέχρι το τέλος της ημέρας για να το κλείσετε.

    Airliners at gates and Control Tower at LAX

    Επίσης, μπορείτε να λάβετε πληροφορίες για τις τιμές τόσο για συγκεκριμένες πτήσεις ή για κάποιο δρομολόγιο ακόμη και αν ακόμη δεν έχετε αποφασίσει σίγουρα ποια πτήση θέλετε να πάρετε. Το νέο αυτό χαρακτηριστικό θα σας δείχνει πότε θα κάνετε το καλύτερο deal είτε αλλάζοντας τις ημέρες του ταξιδιού σας είτε επιλέγοντας ένα άλλο αεροδρόμιο.

    “Η πληροφορία σχετικά με τις ημερομηνίες την άνοδο των τιμών θα αρχίσει να εμφανίζεται μέσα στην επόμενη εβδομάδα οπουδήποτε το στο Google Flights είναι διαθέσιμο”, είπε ο Naghdy.

    book-online

    Σε αντίθεση με το ανταγωνιστικό Hopper, το Google Flights, δεν διαθέτει τη δική του ειδική εφαρμογή, ωστόσο η αναβάθμιση αυτή θα περιέχει ορισμένα χαρακτηριστικά που μπορούν να κάνουν τη χρήση του εργαλείου πιο εύκολη ακόμη και από ένα κινητό τηλέφωνο.

     

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Condé Nast Traveler: Μύκονος, Σαντορίνη και Κρήτη ανάμεσα στα 20 καλύτερα νησιά του κόσμου

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο απόλυτος προορισμός για σκι δεν είναι μόνο οι Άλπεις! Πέντε κορυφαίοι προορισμοί για ατελείωτα σλάλομ αυτόν το χειμώνα

     

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ:

    http://www.mononews.gr/megalos-diagonismos-tou-mononews-dinoume-5-doroepitages-apo-ta-attica-axias-1000-evro/82999

     



    ΣΧΟΛΙΑ