ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το χριστουγεννιάτικο δένδρο του Μεγάρου Μαξίμου, μαζί με παιδιά που υποστηρίζονται από την «Κιβωτό του Κόσμου», στόλισαν σήμερα ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης και η σύζυγός του, Μαρέβα.
Τα παιδιά ζωγράφισαν και χρωμάτισαν στολίδια, τα οποία κρέμασαν στο δέντρο μαζί με τον πρωθυπουργό, ενώ στη συνέχεια έλαβαν δώρα.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνομίλησε με τα παιδιά για τα ενδιαφέροντά τους, συνεχάρη το προσωπικό της «Κιβωτού» για το έργο του και εξέφρασε την στήριξή του στον τηλεμαραθώνιο αγάπης που διοργανώνει η «Κιβωτός» τη Δευτέρα, 16 Δεκεμβρίου.



ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Alpha Bank: Στις 21 Μαΐου η Γενική Συνέλευση για το μέρισμα 70,26 εκατ. ευρώ
- Τι θα κάνει τώρα η μετοχή της Πειραιώς, η έξυπνη κίνηση Ψάλτη, τα νέα deals του Εξάρχου, το σοκ για τον Ευμορφίδη, το «ναυάγιο» του εφοπλιστή Οικονόμου, ο Δαγούμας και η πλατινομαλούσα νεαρά και η βάφτιση του JJC στο Capri
- Δριτσάνος (Schneider Electric): «Η Ελλάδα μπορεί να γίνει κόμβος δεδομένων» – Οι συνεργασίες, οι επενδύσεις και οι προκλήσεις
- Η ανακάλυψη που ανατρέπει τα πάντα και ποια μετοχή είναι η επιτομή της στρέβλωσης
