• LIFE&STYLE

    Κυριάκος και Μαρέβα Μητσοτάκη: Καρέ καρέ η συνάντηση με την βασίλισσα Ελισάβετ

    • NewsRoom

    Το ζεύγος Μητσοτάκη με την βασίλισσα Ελισάβετ, τον πρίγκιπα Κάρολο και την Δούκισσα Καμίλα


    Στη μεγαλοπρεπή δεξίωση της βασίλισσας Ελισάβετ, που παρέθεσε στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ για τους ηγέτες των χωρών μελών του ΝΑΤΟ, παρευρέθηκαν το βράδυ της Τρίτης, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και η σύζυγός του, Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη.

    Το ζεύγος Μητσοτάκη συναντήθηκε με την βασίλισσα της Αγγλίας, τον πρίγκιπα Κάρολο και την Δούκισσα της Κορνουάλης, Καμίλα Πάρκερ, με τους οποίους είχαν ένα τετ α τετ, όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες.

    Μεταξύ των ηγετών ήταν και ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ με την σύζυγό του, Μελάνια Τραμπ, ενώ στη δεξίωση το «παρών» έδωσε η Δούκισσα του Κέιμπριτζ και σύζυγος του πρίγκιπα Ουίλιαμ, Κέιτ Μίντλετον.

    Όλα τα βλέμματα τράβηξαν οι εντυπωσιακές κυρίες, οι οποίες ξεχώρισαν για την σικ και αριστοκρατική τους εμφάνιση.

    Τόσο η Μαρέβα Γκραμπόφσκι όσο η Κέιτ Μίντλετον, αλλά και η βασίλισσα Ελισάβετ επέλεξαν τόνους του πράσινου για τα σύνολα, που φόρεσαν για την ξεχωριστή αυτή βραδιά.

    Την διαφορά έκανε η Μελάνια Τραμπ, η οποία επέλεξε ένα εκκεντρικό κίτρινο μαντό με μεγάλα μανίκια.

    Στο πλευρό του Έλληνα πρωθυπουργού βρισκόταν καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς η σύζυγός του, Μαρέβα, η οποία εντυπωσίασε με ένα μακρύ αμάνικο φόρεμα που συνδύασε με μαύρες γόβες και ένα μαύρο παλτό. Τα μαλλιά της προτίμησε να τα πιάσει ψηλά.

    Η βασίλισσα Ελισάβετ ντυμένη στα πράσινα, φορούσε πέρλες στο λαιμό της, όπως άλλωστε συνηθίζει, αλλά και μία εντυπωσιακή καρφίτσα στο πέτο.

    Βασίλισσα Ελισάβετ, Γενς Στολτενμπέργκ, Κυριάκος Μητσοτάκης και Μαρέβα Γκραμπόφσκι

    Χαμογελαστή και ιδιαίτερα ευδιάθετη εμφανίστηκε η Κέιτ Μίντλετον, η οποία επέλεξε ένα πιο έντονο πράσινο φόρεμα για την δεξίωση.

    Κέιτ Μίντλετον
    Κέιτ Μίντλετον

    Η σύζυγος του Αμερικανού προέδρου «έκλεψε» την παράσταση με ένα εκτυφλωτικά κίτρινο μαντό από τον οίκο Valentino, με φούξια λεπτομέρειες, χρώμα που είχαν και οι γόβες που επέλεξε για τη δεξίωση στο Μπάκιγχαμ.

    Ο πρόεδρος και η πρώτη κυρία των ΗΠΑ με την βασίλισσα Ελισάβετ, τον πρίγκιπα Κάρολο και την Δούκισσα της Κορνουάλης, Καμίλα

    Από την δεξίωση δεν έλειπαν ο Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν μαζί με την σύζυγό του Εμινέ.

    Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν με τη σύζυγό του, Εμινέ

    Όπως πάντα, φορούσε μαντήλα, ενώ το μακρύ μπλε φόρεμά της είχε ιδιαίτερες λεπτομέρειες, με μια μεγάλη ζώνη δεμένη στη μέση και ένα δαντελένιο μακρύ τοπ.

    Το «παρών» έδωσε και η πριγκίπισσα Άννα, κόρη της βασίλισσας Ελισάβετ.

    Μεταξύ άλλων, παρευρέθηκαν ο Βρετανός πρωθυπουργός, Μπόρις Τζόνσον, η Γερμανίδα Καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ , ο Καναδός πρωθυπουργός, Τζάστιν Τριντό και ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν.

    Από την δεξίωση έλειπαν ο πρίγκιπας Ουίλιαμ, καθώς βρισκόταν στη Μέση Ανατολή, αλλά και ο πρίγκιπας Χάρι με την Μέγκαν Μαρκλ, οι οποίοι απέχουν από τα βασιλικά τους καθήκοντα για έξι εβδομάδες.

    Άνγκελα Μέρκελ και βασίλισσα Ελισάβετ
    Μπόρις Τζόνσον και Άνγκελα Μέρκελ
    Τζάστιν Τριντό, βασίλισσα Ελισάβετ, πρίγκιπας Κάρολος και Δούκισσα Καμίλα
    Εμανουέλ Μακρόν
    Η βασίλισσα Ελισάβετ της Αγγλίας
    Το ζεύγος Μητσοτάκη με την βασίλισσα Ελισάβετ

    Μετά τη δεξίωση στο Μπάκιγχαμ, οι ηγέτες του ΝΑΤΟ κατευθύνθηκαν στην πρωθυπουργική κατοικία, στο Νο 10 της Ντάουνινγκ Στριτ για το γεύμα που παρέθεσε ο Μπόρις Τζόνσον.

    Εκεί, Μελάνια και Ντόναλντ Τραμπ αναγκάστηκαν να περιμένουν στο κρύο, εξαιτίας ενός μπερδέματος που έγινε.

    Ντόναλντ και Μελάνια Τραμπ

    Το αμερικανικό προεδρικό ζεύγος αφίχθη στην Ντάουνιγκ Στριτ μαζί με τον Εμανουέλ Μακρόν και τον Τζουζέπε Κόντε, οι οποίοι βγήκαν από το «beast» του Αμερικανού προέδρου.

    Αυτός ήταν και ο λόγος που μπερδεύτηκαν οι Βρετανοί και είχε ως αποτέλεσμα Τραμπ και Μελάνια να περιμένουν μέσα στο κρύο μέχρι να έρθει η σειρά τους για να μπουν στο No 10.

    Εμανουέλ Μακρόν
    Το ζεύγος Τραμπ
    Μελάνια και Ντόναλντ Τραμπ

    Στη Ντάουνινγκ Στριτ έφτασε και ο Κυριάκος Μητσοτάκης με την σύζυγό του Μαρέβα.

    Κυριάκος Μητσοτάκης και Μαρέβα Γκραμπόφσκι
    Κυριάκος Μητσοτάκης και Μαρέβα Γκραμπόφσκι
    Κυριάκος Μητσοτάκης και Μαρέβα Γκραμπόφσκι
    Κυριάκος Μητσοτάκης και Μαρέβα Γκραμπόφσκι
    Κυριάκος Μητσοτάκης και Μαρέβα Γκραμπόφσκι
    Η βασίλισσα Ελισάβετ με τους ηγέτες του ΝΑΤΟ



    ΣΧΟΛΙΑ