• LIFE&STYLE

    Η κυρία είναι βρυκόλακας! Ανακαλύψτε την σκοτεινή σας πλευρά αυτό το χειμώνα (pics)

    • NewsRoom


    Έντονο μωβ, βαθύ κόκκινο και φυσικά μαύρο, είναι τα βασικά χρώματα που θα κάνουν τα χείλη σας εντυπωσιακά και θα σας δώσουν μία όψη… βρικόλακα! Όχι δεν αστειευόμαστε, η μόδα και φέτος επιτάσσει σκούρα χρώματα για τα χείλη σας κάνοντάς τα σαρκώδη και φυσικά sexy!

    bella lips

     

    Από το σκούρο μωβ χρώμα του βατόμουρου έως το χρώμα της μελιτζάνας, οι σκοτεινές, σχεδόν δραματικές αποχρώσεις, κατέκλυσαν τις παγκόσμιες πασαρέλες δίνοντας μία νέα εκδοχή του πλέον γνωστού και αγαπημένου goth-glam στυλ! Και καθώς οι Marc Jacobs και Vivienne Westwood επέλεξαν κυρίως τα μαύρα κραγιόν, εκείνα που έκαναν μεγαλύτερη εντύπωση ήταν οι μωβ αποχρώσεις!

    lips

    Στο Gareth Pugh, ο συνδυασμός του μπορντό, μαύρου και του βαθύ πορτοκαλί χρώματος έδεσαν τέλεια με το make-up της Pat McGrath, ενώ οι οίκοι Dior και Luis Vuitton, επέλεξαν για τα μοντέλα τους το βαθύ κερασί, κάνοντας τα χείλη τους να μοιάζουν σα να είναι ζωγραφισμένα και προσδίδοντάς τους ένα εκθαμβωτικό αποτέλεσμα!

    lips 2

    Και μπορεί να φοβάστε να δοκιμάσετε ή να νιώθετε άβολα επιλέγοντας να υιοθετήσετε ένα έντονο μακιγιάζ, ωστόσο εμείς πιστεύουμε ότι πρέπει να αφήσετε ελεύθερη τη σκοτεινή πλευρά σας!

    maxresdefault

    Προσοχή όμως εάν επιλέξετε να τονίσετε τα χείλη σας, διατηρείστε το υπόλοιπο μακιγιάζ σε ήπιους τόνους. Βεβαιωθείτε ότι τα μάτια και τα ζυγωματικά σας είναι έτσι βαμμένα που θα αποδώσουν καλύτερα αυτό το “δραματικό” μακιγιάζ που έχετε επιλέξει! Σε καμία περίπτωση μην βάψετε τα χείλη και τα μάτια το ίδιο έντονα, γιατί το αποτέλεσμα θα είναι κυριολεκτικά τρομακτικό!

    tumblr_m78npyRkTt1ry25g5o1_500

    Τελειώνοντας σας δίνουμε και ένα tip: Διατηρείστε τα χείλη σας όσο πιο ενυδατωμένα μπορείτε γιατί αν δεν είναι ενυδατωμένα το πιο πιθανό είναι να μην δείχνουν και τόσο sexy!

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Άρωμα γυναίκας: Δύο επιτυχημένες CEO πίσω από το fund των 10 εκατ. για τη στήριξη της γυναικείας επιχειρηματικότητας

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Next Generation Leaders: 17χρονος περιζήτητος fashion designer προκαλεί “σεισμό” στον βαρετό κόσμο της μόδας

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ:

     

    http://www.mononews.gr/megalos-diagonismos-tou-mononews-dinoume-5-doroepitages-apo-ta-attica-axias-1000-evro/82999



    ΣΧΟΛΙΑ