• LIFE&STYLE

    Kim Kardashian: Οι μεγιστάνες, τα 45 εκατ. δολάρια και το εξώφυλλο στο Forbes


    H Kim Kardashian φωτογραφίθηκε για το νέο εξώφυλλο του περιοδικού Forbes, που είναι αφιερωμένο στους μεγιστάνες της κινητής τηλεφωνίας, στέλνοντας ένα μήνυμα στους επικριτές της. Με μια σεμνή εμφάνιση (για τα δεδομένα της Kim), με σταυρωμένα τα χέρια και ιδιαίτερη αυταρέσκεια δηλώνει περήφανη που κατάφερε να κερδίσει 45 εκατομμύρια δολάρια, από το παιχνίδι που η ίδια έχει σχεδιάσει. Μάλιστα, έσπευσε να προλάβει τυχόν κακοπροαίρετα σχόλια, κάνοντας μια ανάρτηση στο twitter: “Όχι και άσχημα για ένα κορίτσι χωρίς ταλέντο”.

    Kim twitter

    Το εξώφυλλο της Kim Kardashian στο Forbes
    Το εξώφυλλο της Kim Kardashian στο Forbes

    Η Kim Kardashian έγινε γνωστή και ιδιαίτερα πλούσια, χωρίς να κάνει σχεδόν τίποτα. Ένα sex tape, μια τηλεοπτική εκπομπή που ακολουθεί την οικογένεια σε κάθε της βήμα και αρκετές αποκαλυπτικές φωτογραφίσεις, ήταν αρκετές για να εκτοξεύσουν τη δημοτικότητά της. Το 2015 δημιούργησε το δικό της παιχνίδι και μια σειρά emoji, επαγγελματικές κινήσεις που τις απέφεραν κέρδη ύψους 51 εκατομμυρίων ευρώ.

    Στη συνέντευξή της στο περιοδικό αναφέρει: “Με μαγνήτισε ο κόσμος της τεχνολογίας. Όταν βρισκόμουν στο San Francisco περνούσα πολλές ώρες, χαζεύοντας τέτοια πράγματα και έτσι κατάλαβα ότι η επόμενη επαγγελματική μου κίνηση θα έχει να κάνει με κάτι σχετικό. Θυμάμαι ότι ρώτησα τον Kanye (West), αν πρέπει να το κάνω και εκείνος αμέσως μου απάντησε ναι. Κάπως έτσι ασχολήθηκε και εκείνος με τη μουσική. Στην αρχή, ήθελε να δημιουργεί μουσικά κομμάτια για video games και έπειτα ήθελε να φτιάξει τα δικά του ηλεκτρονικά παιχνίδια. Και όλα αυτά με κάνουν να αναρωτιέμαι αν οι άνθρωποι θα αρχίσουν να μιμούνται τη ζωή μου.”

    kardashian kim kardashian

    Η Kim, όπως και όλα τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας, ξέρουν πολύ καλά πως να τραβάνε την προσοχή και να συγκεντρώνουν πληθώρα θετικών και αρνητικών σχολίων. Γνωρίζουν πολύ καλά το παιχνίδι της δημοσιότητας και κάνουν ό,τι χρειαστεί για να είναι σίγουρο ότι τα φώτα θα βρίσκονται συνεχώς πάνω τους. Βέβαια, η Kim και η Kylie αποτελούν αναμφισβήτητα τη μεγάλη αδυναμία των δημοσιογράφων. Σημασία έχει πως πετυχαίνουν το σκοπό τους και πως σήμερα η οικογένεια αυτή βρίσκεται ( από το πουθενά) στη λίστα των πιο πλούσιων ανθρώπων παγκοσμίως.

    kardashian - kylie

    kardashian family

    kim photo kim pool KIM

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

    http://www.mononews.gr/bolta-sti-nea-iorki-apokaliptiko-see-apo-ti-mikri-aderfi-ton-kardashian-pics/55364

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

    http://www.mononews.gr/trela-gia-tis-kardashians-dinoun-25-ekat-dol-gia-deftero-sex-tape-tis-ataktis-kim/59263



    ΣΧΟΛΙΑ