• LIFE&STYLE

    KFC: Μήπως πεινάτε; Φάτε τα νύχια σας.. ( Video)


    Στην διεύρυνση των προϊόντων τους φαίνεται πως ήθελαν να προχωρήσουν τα KFC λανσάροντας ένα φαγώσιμο βερνίκι νυχιών. Κι όμως η είδηση αυτή δεν είναι φάρσα, καθώς η διάσημη αλυσίδα τροφίμων αποφάσισε να δημιουργήσει δύο ειδών φαγώσιμα μανό τα οποία έχουν την γεύση τηγανητού κοτόπουλου.

    KFC

    Τα νέα βερνίκια είναι τόσο απολαυστικά που τρώγονται και στην πραγματικότητα, αφού η ομάδα των KFC έχει τοποθετήσει μέσα σε αυτά φυσικά συστατικά τα οποία είναι βασισμένα στις βασικές συνταγές της εταιρείας.

    Η ομάδα της δημιουργικής ομάδας των KFC αποκάλυψαν ότι η ιδέα δημιουργήθηκε για τα καταστήματα της εταιρείας στο για να ενισχύσουν την εκστρατεία προώθησης των προϊόντων τους στην Κινέζικη πόλη.

    Οι ειδικοί ανέφεραν ότι η συνταγή για τα πρωτότυπα βερνίκια είναι σχεδιασμένα έτσι ώστε να κρατούν την γεύση αναλλοίωτη. Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις απλώς βάφοντας τα νύχια σου τα αφήνεις να στεγνώσουν και μετά μπορείς και να τα γλείψεις.

    Το βερνίκι βγήκε σε κυκλοφορία μόλις αυτή την εβδομάδα αναμένοντας να κυκλοφορήσει στην συνέχεια και το video της προώθησης του.

    Δείτε το Video παρακάτω:

     

    Διαβάστε επίσης: 

    http://www.mononews.gr/article-tromaktiko-afti-tin-simfonia-echete-kani-me-tin-google-gmailcom-ke-den-to-xerete/42760

    Δείτε επίσης: 

    http://www.mononews.gr/judit-neurink-ti-ine-afto-pou-sindei-to-isis-ke-tous-prosfiges-pou-katafthanoun-sti-chora-mas-video/42818



    ΣΧΟΛΙΑ