• LIFE&STYLE

    Κέιτ Μίντλετον: Tα μυστικά στη διατροφή της που την διατηρούν λαμπερή και καλλίγραμμη

    • NewsRoom


    Σε κάθε της εμφάνιση κερδίζει τις εντυπώσεις.

    Είναι πάντοτε, λαμπερή, στιλάτη και καλλίγραμμη. Η Κέιτ Μίντλετον είναι η επιτομή της κομψότητας.

    Πώς το καταφέρνει, όμως, αυτό;

    Όπως είναι αναμενόμενο, η Κέιτ Μίντλετον ακολουθεί έναν υγιεινό τρόπο ζωής – έχει πάντα λαμπερή επιδερμίδα, γυμνάζεται αρκετά και σπάνια αρρωσταίνει. Μάλιστα, είναι πιο αδύνατη από ποτέ, παρά το γεγονός ότι έχει κάνει τρία παιδιά, ακολουθώντας ένα αυστηρό πρόγραμμα διατροφής.

    Είναι επίσης γνωστό ότι η ίδια, αλλά και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ λατρεύουν να απολαμβάνουν μια ποικιλία θρεπτικών, γευστικών γευμάτων, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που η δούκισσα του Κέμπριτζ φορά την ποδιά της και παίρνει θέση στην κουζίνα του παλατιού του Κένσινγκτον.

    Το καθημερινό πρόγραμμα διατροφής της Κέιτ Μίντλετον

    Το πρωινό της Κέιτ Μίντλετον

    Είναι γνωστό πως η δούκισσα του Κέμπριτζ είναι οπαδός των smoothies για πρωινό, όπως και η συνυφάδα της, Μέγκαν Μαρκλ. Σύμφωνα με την Daily Mail, η Κέιτ Μίντλετον συνδυάζει κέιλ, σπιρουλίνα, μάτσα (φύλλα πράσινου τσαγιού), σπανάκι, μαρούλι ρομάνα, κόλιανδρο και blueberries για ένα υγιεινό πρωινό ρόφημα.

    Με αυτό τον συνδυασμό, δεν είναι λοιπόν περίεργο που έχει τόσο λαμπερή επιδερμίδα. Μια άλλη αγαπημένη συνήθεια της δούκισσας του Κέμπριτζ, είναι ένα μπολ βρώμης για πρωινό.

    Το μεσημεριανό της Κέιτ Μίντλετον

    Η δούκισσα του Κέμπριτζ δεν είναι χορτοφάγος, αν και προτιμά να τρώει πιάτα χωρίς κρέας για μεσημεριανό. Κατά τη διάρκεια της βασιλικής περιοδείας της στην Ινδία, μαζί με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ, ο σεφ Ράγκου Ντεόρα, που ήταν επιφορτισμένος με τη δημιουργία του μενού για το βασιλικό ζευγάρι κατά την διάρκεια της παραμονής τους στο Taj Mahal Palace, αποκάλυψε πως σέρβιρε για μεσημεριανό γεύμα κεμπάπ από λαχανικά και φακές με κάρυ για το ζευγάρι. «Ήταν όλα χορτοφαγικά, γιατί μου είπαν ότι αυτό προτιμούσαν», εξήγησε.

    Ένα άλλο αγαπημένο πιάτο είναι το σούσι. Όταν είχαν επισκεφθεί το Japan House Londo, κατά την συνομιλία τους με τον Ιάπωνα σεφ Ακίρα, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ είπε: «Πολύ εντυπωσιακό», την ώρα που έτρωγε ένα σασίμι σολομού.

    Και συνέχισε: «Σας ευχαριστούμε πολύ. Η σύζυγός μου κι εγώ λατρεύουμε το σούσι. Ίσως έρθουμε για μεσημεριανό εδώ, όταν δεν θα είναι κανείς άλλος». Άλλα αγαπημένα πιάτα της Κέιτ Μίντλετον είναι οι σαλάτες με καρπούζι, ταμπουλέ, σεβίτσε και γκασπάτσο, σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail του 2014.

    Κέιτ Μίντλετον
    Το δείπνο της Κέιτ Μίντλετον

    Τα πιάτα που απολαμβάνει η δούκισσα του Κέμπριτζ για βραδινό αποτελούνται κυρίως από ψητά, ζυμαρικά και κάρυ – παρόμοια με αυτά που τρώμε κι εμείς οι κοινοί θνητοί.

    Όταν ήταν 7 μηνών έγκυος στον πρίγκιπα Τζορτζ, η Κέιτ λάτρεψε ένα σπιτικό πιάτο λαχανικών που είχε μαγειρέψει το ζευγάρι Ινδών σεφ Τσαν και Χας Σινγκάντια, σε ένα εστιατόριο κοντά στο σπίτι της Κέιτ Μίντλετον στο Μπερκσάιρ.

    Προηγουμένως, η Κέιτ είχε παραδεχτεί πως είναι λάτρης του πικάντικου φαγητού, αποκαλύπτοντας, ωστόσο, πως ο σύζυγός της, πρίγκιπας Ουίλιαμ, δυσκολεύεται με τα μπαχαρικά.

    Το ψητό κοτόπουλο είναι άλλο ένα δημοφιλές πιάτο για τους βασιλείς – ο πρίγκιπας Χάρι έκανε πρόταση γάμου στην Μέγκαν Μαρκλ την ώρα που μαγείρευαν κοτόπουλο, ενώ και η Κέιτ Μίντλετον με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ, το λατρεύουν.

    μιντλετον κειτ
    Κέιτ Μίντλετον

    Η βασιλική ανταποκρίτρια Κέιτι Νίκολ είχε δηλώσει το 2012 στο Vanity Fair: «Τα βράδια, η δούκισσα του Κέμπριτζ επιδίδεται στο χόμπι της: να μαγειρεύει το αγαπημένο πιάτο του πρίγκιπα Ουίλιαμ: το ψητό κοτόπουλο».

    Ένα ακόμη αγαπημένο πιάτο στο ζευγάρι είναι τα ζυμαρικά.

    Το περιοδικό People είχε γράψει πως, κατά την διάρκεια μιας επίσκεψης σε ένα δημοτικό σχολείο, η Κέιτ Μίντλετον είπε στον Μάθιου Κέινερ Μαν: «Μας έλεγε πόσο τα παιδιά της λατρεύουν το μαγείρεμα και πώς μαγειρεύουν μαζί της. Έφτιαξαν ζυμαρικά με τυρί τις προάλλες. Κάποιος βάζει το αλεύρι, ένας άλλος το γάλα και το βούτυρο. Επίσης, φτιάχνουν και σαλάτες».



    ΣΧΟΛΙΑ