• LIFE&STYLE

    Κέιτ Μίντλετον: Παραλίγο «αποκαλυπτικό ατύχημα» για τη δούκισσα του Κέιμπριτζ

    • NewsRoom


    Ένα ατύχημα με τη στιλιστική της επιλογή κινδύνεψε να έχει η Κέιτ Μίντλετον, στην επίσημη εμφάνιση της στο Λονδίνο, όταν ο αέρας φύσηξε και την … «σήκωσε».

    Η δούκισσα του Κέιμπριτζ παρευρέθηκε το πρωί της Τρίτης στο νοσοκομείο Παίδων «Evelina» του Λονδίνου, φορώντας ένα κομψό ταγέρ του ιταλικού οίκου Dolce & Gabbana. Συγκεκριμένα, η εμφάνιση της Κέιτ αποτελούνταν από μια κοντή πλισέ tweed ασπρόμαυρη φούστα και ασορτί σακάκι, σκούρο μαύρο καλσόν και τις αγαπημένες της μαύρες γόβες με το χοντρό τακούνι. Η 38χρονη δούκισσα είχε τα μαλλιά της σε χαλαρές μπούκλες, πιασμένα τα μισά σε αλογοουρά, ενώ το μακιγιάζ της αποτελούνταν από λαμπερή επιδερμίδα και ένα «φυσικό» smokey look στα μάτια.

    Αν και η εμφάνιση της Κέιτ ήταν πάρα πολύ προσεγμένη (και αρκετά «μελετημένη» για την περίσταση), φαίνεται πως δεν είχε υπολογίσει καλά τις καιρικές συνθήκες: Τη στιγμή που η δούκισσα του Κέμπριτζ βγήκε από το αυτοκίνητο, προκειμένου να μπει στο νοσοκομείο Παίδων, ένας δυνατόν άνεμος παραλίγο να σηκώσει την φούστα της! Πάντως, η Κέιτ αντέδρασε άμεσα και πρόλαβε να βάλει τα χέρια της, ώστε να αποφύγει κάποιο αποκαλυπτικό «ατύχημα».

    Πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο με την δούκισσα του Κέμπριτζ, καθώς και σε άλλες εμφανίσεις της, παραλίγο να σημειωθούν παρόμοια απρόοπτα.

    Η Κέιτ Μίντλετον βρέθηκε στο νοσοκομείο «Evelina»  για να στηρίξει ένα δημιουργικό εργαστήριο  που διοργανώνεται από την National Portrait Gallery. Η Εθνική Πινακοθήκη της Αγγλίας συνεργάζεται με ειδικούς του νοσοκομείου Παίδων, προκειμένου διάφοροι καλλιτέχνες να παραδώσουν μαθήματα εικαστικών στα νοσηλευόμενα παιδιά όλων των ηλικιών, μαζί με τα αδέρφια τους και τους γονείς τους. Οι δραστηριότητες πραγματοποιούνται στους θαλάμους και στις αίθουσες παιχνιδιού του νοσοκομείου.



    ΣΧΟΛΙΑ