• LIFE&STYLE

    Κέιτ Μίντλετον: Η πρώτη φωτογραφία μετά το χειρουργείο

    • NewsRoom
    Η Κέιτ Μίντλετον με φόρεμα από τον οίκο Boden

    Η Κέιτ Μίντλετον με φόρεμα από τον οίκο Boden


    Εθεάθη η Κέιτ Μίντλετον για πρώτη φορά μετά την πολυσυζητημένη χειρουργική επέμβαση.

    Η πριγκίπισσα της Ουαλίας φωτογραφήθηκε από τους παπαράτσι να βρίσκεται στη θέση συνοδηγού σε αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε η μητέρα της, Κάρολ κοντά στο κάστρο του Ουίνσδορ.

    Οι φωτογραφίες, στις οποίες φοράει γυαλιά ηλίου, τραβήχτηκαν λίγο πριν τις 9 το πρωί της Δευτέρας, υποδηλώνοντας ότι η πριγκίπισσα και η μητέρα της μπορεί να επέστρεφαν από το σχολείο.

    Πρόκειται για την πρώτη φορά που φωτογραφίζεται μετά την ημέρα των Χριστουγέννων, όταν περπάτησε στο Σάντριγχαμ με την υπόλοιπη βασιλική οικογένεια.

    Οι φωτογραφίες δεν εγκρίθηκαν από το Παλάτι του Κένσινγκτον, σύμφωνα με το οποίο η επιθυμία της πριγκίπισσας είναι να κρατήσει το θέμα της υγείας της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

    Όπως αναφέρει το Fox News, όπου δημοσιεύτηκαν οι φωτογραφίες, η πριγκίπισσα διατηρεί χαμηλό προφίλ.

    Δείτε την εικόνα:

    Σημειώνεται ότι η Κέιτ Μίντλετον αναρρώνει στο σπίτι της στο Adelaide Cottage από τότε που υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και δεν αναμένεται να επιστρέψει στις δημόσιες υποχρεώσεις πριν από το Πάσχα.

    Εκπρόσωπος του Παλατιού δήλωσε την προηγούμενη εβδομάδα ότι «Το Παλάτι του Κένσινγκτον ξεκαθάρισε τον Ιανουάριο τα χρονοδιαγράμματα της ανάρρωσης της πριγκίπισσας και θα παρέχουμε μόνο σημαντικές ενημερώσεις. Αυτή η καθοδήγηση ισχύει», προσθέτοντας ότι η πριγκίπισσα της Ουαλίας συνεχίζει να είναι «καλά».

    Διαβάστε επίσης:

    Τέλος στις φήμες βάζει το Παλάτι του Κένσινγκτον – Η Κέιτ Μίντλετον θα αναρρώνει ως το Πάσχα

    Βασιλιάς Κάρολος: Ο καρκίνος, οι βασιλικές υποχρεώσεις και ο νέος ρόλος της Καμίλα

    Cartier: 100 χρόνια βέρα Trinity και ποιοι τη φορούν σήμερα



    ΣΧΟΛΙΑ