• Κοινωνία

    Τέλος στις φήμες βάζει το Παλάτι του Κένσινγκτον – Η Κέιτ Μίντλετον θα αναρρώνει ως το Πάσχα

    • NewsRoom


    Το παλάτι του Κένσινγκτον προσπάθησε την Πέμπτη να βάλει τέλος στις φήμες που κυκλοφόρησαν στο Διαδίκτυο σχετικά με την υγεία της Κέιτ Μίντλετον μετά την επέμβαση τον Ιανουάριο, τονίζοντας για άλλη μια φορά ότι θα παραμείνει μακριά από κάθε δραστηριότητα ως το Πάσχα.

    Η πριγκίπισσα της Ουαλίας είναι σε φάση ανάρρωσης, τονίζουν κύκλοι του παλατιού.

    «Ήμασταν πολύ σαφείς από την αρχή ότι η πριγκίπισσα της Ουαλίας ήταν εκτός δραστηριοτήτων μέχρι μετά το Πάσχα και το παλάτι του Κένσινγκτον θα παρείχε ενημερώσεις μόνο όταν κάτι ήταν σημαντικό», δήλωσε την Πέμπτη εκπρόσωπος της πριγκίπισσας.

    Η Κέιτ Μίντλετον είχε υποβληθεί σε προγραμματισμένη εγχείρηση στην κοιλιακή χώρα σε κλινική στο Λονδίνο στις 16 Ιανουαρίου. Δεν είχε υπάρξει δημόσια ανακοίνωση πριν από την επέμβαση, ενώ δεν αποσαφηνίστηκε η φύση της επέμβασης.

    Αμέσως μετά έγινε πάντως γνωστό ότι η επέμβαση ήταν επιτυχής. Παρέμεινε στο νοσοκομείο για να αναρρώσει για 13 ημέρες πριν επιστρέψει στο σπίτι της με προοπτική να παραμείνει για ανάρρωση μέχρι το Πάσχα των Καθολικών στα τέλη Μαρτίου.

    Στην ανακοίνωση της 17ης Ιανουαρίου, το παλάτι τόνιζε ότι «με βάση τις τρέχουσες ιατρικές συμβουλές, είναι απίθανο να επιστρέψει στα δημόσια καθήκοντα πριν από το Πάσχα».

    Τις τελευταίες ημέρες οργιάζουν ξανά οι θεωρίες συνωμοσίας για την τύχη της συζύγου του πρίγκιπα Ουίλιαμ, καθώς η απουσία της από την δημοσιότητα δίνει τροφή στους θαυμαστές αλλά και στους πολέμιους του στέμματος για το τι ακριβώς συμβαίνει με την κατάσταση της υγείας.

    Το ερώτημα που παραμένει αναπάντητο είναι γιατί υπάρχει τόση μυστικότητα σχετικά με την πορεία της υγείας της. Άλλοι πάλι θεωρούν ότι η Κέιτ έχει αποτραβηχτεί από τα τα φώτα της δημοσιότητας γιατί έχει έχει σοβαρό πρόβλημα υγείας – ίσως να έχει υποστεί νευρικό κλονισμό – ενώ οι κακές γλώσσες κάνουν λόγο στην πλατφόρμα Reddit ακόμη και για διαζύγιο με τον πρίγκιπα της Ουαλίας.

    Διαβάστε επίσης:
    Θεοδόσης Τάσιος: Η γέφυρα του Αλφειού στην Καρύταινα πρέπει να κατεδαφιστεί

    Κούβα: Πενταπλασιάζεται από 1η Μαρτίου η τιμή των καυσίμων

    Trade Estates: Στα 477,2 εκατ. ευρώ η συνολική αξία των ακινήτων το 2023



    ΣΧΟΛΙΑ