• LIFE&STYLE

    Κέιτ Μίντλετον: Έκλεψε ξανά όλα τα βλέμματα στη συναυλία της Στέψης

    Κέιτ Μίντλετον με την πριγκίπισσα Σάρλοτ και τον πρίγκιπα Τζορτζ στη Συναυλία της Στέψης

    Κέιτ Μίντλετον με την πριγκίπισσα Σάρλοτ και τον πρίγκιπα Τζορτζ στη Συναυλία της Στέψης


    «Ήταν μία αξέχαστη βραδιά», για τον πρίγκιπα και την πριγκίπισσα της Ουαλίας, Ουίλιαμ και Κέιτ, η μεγάλη συναυλία που πραγματοποιήθηκε προς τιμήν του νέου βασιλιά στο παλάτι του Ουίνδσορ.

    Περίπου 20.000 θεατές παρακολούθησαν τους Λάιονελ Ρίτσι, Κέιτι Πέρι, Νικόλ Σέρζινγκερ, το βρετανικό ποπ συγκρότημα Take That και τους Αντρέα Μποτσέλι και Μπριν Τέρφελ στην εντυπωσιακή σκηνή.

    Το βασιλικό ζευγάρι έφτασε μαζί με τα μεγαλύτερα παιδιά τους Σάρλοτ και Τζορτζ. Για μία ακόμη φορά η Κέιτ Μίντλετον έκλεψε τις εντυπώσεις με ένα εντυπωσιακό κοστούμι Alexander McQueen σε κόκκινο χρώμα. Το αξίας 2.280 λιρών σύνολο το είχε φορέσει για πρώτη φορά τον Ιανουάριο για την προώθηση της καμπάνιας «Shaping Us».

    Σύμφωνα με την Dailymail, η πριγκίπισσα της Ουαλίας συνδύασε ένα σακάκι με βαθύ V-λαιμό και ασύμμετρο τελείωμα, με ίδιας απόχρωσης γιλέκο και παντελόνι κομψής ραφής.

    Ολοκλήρωσε την εμφάνιση της με ένα εντυπωσιακό σετ από κολιέ και σκουλαρίκια, σε μαργαριτάρια και χρυσό, με την υπογραφή του διάσημου γαλλικού οίκου Van Cleef & Arpels.

    Διαβάστε επίσης:



    ΣΧΟΛΙΑ