Νέα τετράωρη στάση εργασίας αποφάσισε το διοικητικό συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ για τον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1, μετά τη χθεσινή στάση που είχε και πάλι ως αποτέλεσμα τη μη μετάδοση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων.
Όπως ανακοινωσε η Ένωση Συντακτών, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ αποφάσισε την κήρυξη νέας 4ωρης στάσης εργασίας σήμερα Τρίτη, 14 Αυγούστου 2018 από τις 18.00 έως τις 22.00, για όλους τους δημοσιογράφους που εργάζονται στον τηλεοπτικό σταθμό «ΑΝΤΕΝΝΑ TV» και στην ιστοσελίδα «antenna.gr».
Στην ανακοίνωση τονίζεται ότι η στάση εργασίας πραγματοποιείται κατόπιν της αδιαλλαξίας της διοίκησης του ANTENNA, η οποία εμμένει στις απολύσεις των συναδέλφων τεχνικών.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Χωρίς κεντρικό δελτίο ειδήσεων ο ΑΝΤ1 – Οι εργαζόμενοι αντιδρούν με στάση εργασίας για τις απολύσεις τεχνικών
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΗΠΑ προς ΕΕ: Βάλτε «φρένο» στα πρόστιμα στις Big Tech
- Hχηρή προειδοποίηση από την Λαγκάρντ: Βρισκόμαστε αντιμέτωποι με ένα πραγματικό σοκ – Υποτιμημένοι οι κίνδυνοι από τον πόλεμο στο Ιράν
- UBS: Δύο αυξήσεις επιτοκίων από την ΕΚΤ το 2026 – Προς το 2,5% το επιτόκιο καταθέσεων
- ΗΠΑ: «Μας παραπλάνησε» – Έξαλλοι οι βουλευτές με τον Τραμπ, αποχώρησαν από απόρρητη ενημέρωση για το Ιράν
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.