• LIFE&STYLE

    Και επίσημα διαζύγιο για Μάιλι Σάιρους και Λίαμ Χέμσγουορθ

    • NewsRoom


    Το τέλος του 2019 βρίσκει άλλους ερωτευμένους και άλλους…χωρισμένους.  Στη δεύτερη κατηγορία ανήκει πλέον και επίσημα και το ζεύγος Μάιλι Σάιρους και Λίαμ Χέμσγουορθ.

    Το ζευγάρι ανακοίνωσε τον χωρισμό του τον Αύγουστο του 2019 μέσω των αναρτήσεων στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram. Την αίτηση διαζυγίου  έκανε ο ηθοποιός δύο εβδομάδες μετά την ανακοίνωση, ενώ σύμφωνα με το People το συναινετικό τους διαζύγιο έχει ήδη βγει.

    Πάντως, και οι δύο δεν έχασαν και πολύ τον χρόνο τους,  αφού μέσα σε ένα σύντομο χρονικό διάστημα προχώρησαν τη ζωή τους με καινούργια ταίρια.

    Όπως αναφέρουν τα αμερικάνικα δημοσιεύματα, το ζευγάρι είχε κάνει προγαμιαίο συμβόλαιο και σύμφωνα με αυτό ο καθένας θα κρατήσει τα κέρδη του και δεν υπάρχει κάτι να μοιράσουν. Παράλληλα,  δεν θα υπάρξει ούτε διατροφή. Το προγαμιαίο συμβόλαιο τους ορίζει, μεταξύ άλλων, μέχρι και το ποιος θα κρατήσει τα κατοικίδια τους (και αυτή είναι η Μάιλι Σάιρους), ενώ σε αυτό ορίζεται ακριβώς και ο τρόπος που θα μοιραστούν τα κοινά τους υπάρχοντα.



    ΣΧΟΛΙΑ