ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
H βράβευση της Diane von Furstenberg, η Celia Kritharioti στο Vogue World Los Angeles, το φιλανθρωπικό δείπνο του Χαρά, το Γούρι του ZOLOTAS, σύμπραξη Δελούδη-Poliform και η πρωταγωνίστρια Barons de Rothchild
Ένα εντυπωσιακό και ιδιαίτερα προσωπικό δώρο χάρισε στην Κατερίνα Καινούργιου, ο σύντροφός της και γνωστός εφοπλιστής, Φίλιππος Τσαγκρίδης-Παναγόπουλος.
Ο λόγος για ένα μεγάλο πολύχρωμο πορτρέτο της ξανθιάς παρουσιάστριας, το οποίο, μάλιστα, ανέβασε πριν από μερικές ημέρες η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.
Αν και δεν αποκάλυψε το όνομα του αποστολέα, η Σάσα Σταμάτη μέσα από το Secret, προχώρησε στην αποκάλυψη ότι το δώρο ήρθε από τον σύντροφο της Κατερίνας Καινούργιου, με τον οποίο διατηρεί σχέση από τον περασμένο Απρίλιο.
Δεν είναι μυστικό, άλλωστε, ότι ο εφοπλιστής είναι φιλότεχνος και διαθέτει μία μεγάλη συλλογή έργων.
Πρόκειται, λοιπόν, για ένα ξεχωριστό δώρο που έλαβε από τον εκλεκτό της καρδιάς της.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΥΠΕΝ: Ψήφος εμπιστοσύνης η συμφωνία ExxonMobil, HelleniQ και Energean στο Block 2, 40 χρόνια μετά την τελευταία υπεράκτια γεώτρηση
- Ισχυρά αποτελέσματα για την AstraZeneca – Ρεκόρ πωλήσεων σε φάρμακα καρκίνου και διαβήτη
- Κρις Ράιτ: Η Ελλάδα αποτελεί το ιδανικό σημείο εισόδου για το φυσικό αέριο
- Aπάτη στο «Ανακαινίζω‑Νοικιάζω»: Σπίτι δηλώθηκε 20 φορές – Δεκάδες περιπτώσεις με ψευδή στοιχεία