ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Δημοσιογραφικής πηγές από την Κύπρο αναφέρουν ότι η Άννα Βίσση το σκέφτεται σοβαρά να διεκδικήσει μια θέση ευρωβουλευτή στις εκλογές του ερχόμενου Μαΐου.
Σύμφωνα με το κυπριακό site must.com.cy, η κύπρια τραγουδίστρια είναι ένα βήμα πριν δώσει το χέρια με τον Δημοκρατικό Συναγερμό για να κατέβει ως υποψήφια στις Ευρωεκλογές του 2019.
Η ίδια η Άννα Βίσση δεν έχει διαψεύσει την είδηση, ενώ σύμφωνα με κυπριακά μέσα ενημέρωσης ενήμερος για την επιθυμία της κ. Βίσση είναι και ο κύπριος πρόεδρος Νίκος Αναστασιάδης, ο οποίος φέρεται να επικροτεί την ιδέα.
Η Άννα Βίσση δεν θα είναι η πρώτη τραγουδίστρια που στρέφεται στην πολιτική. Η Νάνα Μούσχουρη εκπροσωπούσε την Ελλάδα στην Ευρωβουλή με το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας από το 1994 μέχρι και το 1999.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- BNP Paribas: Περικοπές θέσεων στη μονάδα ακινήτων λόγω της παρατεταμένης κρίσης στον κλάδο
- Φον ντερ Λάιεν για drones στη Βαλτική: Η Ρωσία φέρει «άμεση ευθύνη»
- Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων: «Ιστορική νίκη το αποτέλεσμα των φετινών εκλογών, δικαίωση του αγώνα της τελευταίας 2ετίας»
- Ευκλείδης Τσακαλώτος: Ο Τσίπρας θεωρεί ότι η ιστορία της Αριστεράς τελείωσε γι’ αυτόν και γενικώς
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.