• LIFE&STYLE

    Καλό Μεσημέρακι: «Η Βάνια θα κάτσει σπίτι της»

    Νίκος Μουτσινάς και Ματίνα Νικολάου


    Σε επανάληψη θα προβάλλεται από σήμερα στον ΣΚΑΪ το «Καλό Μεσημεράκι», εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού.

    Με ανάρτησή της στο Instagram, η Βάνια κατά κόσμον Ματίνα Νικολάου ενημέρωσε και από την πλευρά της ότι «η Βάνια θα κάτσει σπίτι της», όπως και ο Νίκος Μουτσινάς.

    Η αγαπημένη ηθοποιός έστειλε το δικό της μήνυμα στον κόσμο προκειμένου να μείνουν όλοι σπίτι τους.

    «Η Βάνια θα κάτσει σπίτι της να ξεκουραστεί τώρα για κάποιες μέρες. Και σας προτείνει να κάνετε και εσείς το ίδιο! Θα της λείψετε! #menoumespiti», έγραψε η Ματίνα Νικολάου, κάτω από φωτογραφία της από το πλατό της εκπομπής.

    Σημειώνεται ότι τόσο το «Καλό Μεσημεράκι» όσο και οι υπόλοιπες ζωντανές ψυχαγωγικές εκπομπές του ΣΚΑΪ, όπως το «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» θα σταματήσουν να προβάλλονται ζωντανά από σήμερα για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού.

    Το μήνυμα του Νίκου Μουτσινά:

    View this post on Instagram

    Παιδια συγκεντρωθείτε σας παρακαλωωωωωω! Μενουμε σπιτι! Για το δικο μας το καλο και των συνανθρώπων μας. Δεν εχει σημασια αν ανήκουμε σε καποια ομαδα υψηλού κινδύνου ή αν εχουμε καποιον δικο μας ανθρωπο σε αυτη την ομαδα. Σημασια εχει οτι ολοι μας ανεξαιρέτως πρεπει να ειμαστε υπεύθυνοι και να προσέχουμε. Καθομαστε σπιτι μας και κανουμε φανταστικα πραγματα! Μαγειρεύουμε (οσοι ξερουμε😂), βλεπουμε σειρες, διαβάζουμε βιβλια, κανουμε γυμναστικη και οτι αλλο θελει ο καθενας. Στο χερι μας ειναι να προφυλαχτούμε και να προφυλάξουμε και τους υπόλοιπους. Ειναι σημαντικο να σεβόμαστε ο ενας τον αλλον. Βγαινουμε εξω απο το σπιτι μονο οταν ΠΡΕΠΕΙ και οταν δεν μπορουμε να το αποφύγουμε. Και παντα τηρούμε τους κανόνες υγιεινής ειτε ειμαστε μεσα στο σπιτι ειτε εξω. Let’s do this together! Με ωριμότητα και υπευθυνότητα! ❤ #μενουμε_σπίτι

    A post shared by Nikos Moutsinas (@nikosmoutsinas) on



    ΣΧΟΛΙΑ