• LIFE&STYLE

    Κάιλι Τζένερ: Το άγριο ξέσπασμα της στο Twitter για το δημοσίευμα του Forbes


    Η Κάιλι Τζένερ έσπασε τη σιωπή της και απάντησε οργισμένα μέσα από διαδοχικά tweets στο δημοσίευμα του Forbes, σύμφωνα με το οποίο η νεαρή τηλεπερσόνα και επιχειρηματίας όχι μόνο δεν είναι δισεκατομμυριούχος, αλλά και ότι έδωσε ανακριβή στοιχεία για τα έσοδα της εταιρείας της, Kylie Cosmetics.

    Η 22χρονη, λοιπόν, απάντησε στο Twitter αναφέροντας: «Νόμιζα ότι ήσασταν αξιόπιστοι. Το μόνο που βλέπω είναι μια σειρά ανακριβών δηλώσεων και αναπόδεικτων σεναρίων. Δεν ζήτησα ποτέ κάποιον τίτλο στη ζωή μου. Τέλος». «Τι διαβάζω Θεέ μου», συμπλήρωσε η Κάιλι υποστηρίζοντας πως όσα γράφει το Forbes είναι εκτιμήσεις.

    «Μπορώ να ονοματίσω τουλάχιστον 100 πράγματα που είναι πιο σημαντικά από το πόσα λεφτά έχω», πρόσθεσε η ίδια σε μια προσπάθεια να απαξιώσει τις αποκαλύψεις. Ωστόσο, σε άλλη μια ανάρτηση η Τζένερ εστίασε και στα θετικά γράφοντας πως «εντάξει είμαι ευλογημένη γιατί παρά την ηλικία μου, έχω μια όμορφη κόρη, μια επιτυχημένη επιχείρηση και τα πηγαίνω μια χαρά».

    Υπεενθυμίζεται πως σε μια λεπτομερή έκθεση που βασίζεται σε δημοσιοποιήσεις δημόσιων οικονομικών, το Forbes την Παρασκευή κατηγόρησε την οικογένεια ότι δημιούργησε ένα «δίκτυο ψεμάτων» και ότι η Κάιλι Τζένερ διογκώνει το μέγεθος της επιχείρησης αλλά και της επιτυχίας της. Όπως αναφέρει το Forbes, οι Τζένερς παρείχαν στο μέσο φορολογικές δηλώσεις «που πιθανότατα είναι πλαστές».



    ΣΧΟΛΙΑ