• LIFE&STYLE

    Κάιλι Τζένερ: Το Forbes «ξεγυμνώνει» την υποτιθέμενη «αυτοδημιούργητη δισεκατομμυριούχο»


    «Η αυτοδημιούργητη δισεκατομμυριούχος» Κάιλι Τζένερ φαίνεται πως δεν… ήταν ποτέ δισεκατομμυριούχος, σύμφωνα με νέο δημοσίευμα του Forbes.

    Η 22χρονη είχε βγάλει εκατομμύρια από την εταιρεία της, Kylie Cosmetics, από την οποία αργότερα πούλησε μερίδιο 51% στην εταιρεία ομορφιάς Coty, σε μια συμφωνία που αποτίμησε την εταιρεία στα 1,2 δισεκατομμύρια δολάρια. Ωστόσο, το Forbes και οι Chase Peterson-Withorn και Madeline Berg ξεγύμνωσαν το ψέμα της Κάιλι Τζένερ. Όπως αναφέρουν σε εκτενές δημοσίευμα η Κάιλι Τζένερ και η μητέρα της, Κρις, διογκώνουν τον πλούτο τους σε έγγραφα που παρείχαν για τη δημοσίευση σχετικά με τον προσωπικό πλούτο της νεαρής Τζένερ και τα έσοδα της εταιρείας της. «Είναι σαφές ότι το στρατόπεδο της Κάιλι είπε ψέματα», σημειώνει το Forbes.

    Το Forbes αναφέρει ότι οι Jenners παρείχαν στο περιοδικό φορολογικές δηλώσεις «που πιθανότατα είναι πλαστές». Ο πλούτος της είναι πιθανότατα κοντά στα 900 εκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με την εκτίμηση του Forbes. Το Business Insider απευθύνθηκε σε έναν εκπρόσωπο της Κάιλι Τζένερ για να σχολιάσει το δημοσίευμα αλλά αρνήθηκε να προσχωρήσει σε κάποια δήλωση σχετικά με τις αποκαλύψεις του Forbes.



    ΣΧΟΛΙΑ