• LIFE&STYLE

    Είστε δισεκατομμυριούχος; Δείτε τον πολυτελή πύργο που έφτιαξε η Porsche για εσάς (photos)

    • NewsRoom


    Τρία χρόνια πριν είχε γίνει γνωστό πως η Porsche ετοίμαζε ένα μεγαλεπήβολο πρότζεκτ μηχανικής και αρχιτεκτονικής το οποίο φέτος μπαίνει στην τελική ευθεία. Αμέσως μόλις κυκλοφόρησαν τα πρώτα σχέδια του πρότζεκτ, έγινα και οι πρώτες 20 αγορές, από ιδιοκτήτες των οποίων τα ονόματα δεν δημοσιοποιήθηκαν. Ο Porsche Tower προορίζεται για δισεκατομμυριούχους ιδιοκτήτες οι οποίοι θα απολαμβάνουν εκτός από την εκπληκτική θέα στη θάλασσα μερικές ακόμη exclusive παροχές και υψηλή τεχνολογία που θα συνυπάρχουν στον πολυτελή ουρανοξύστη.

    961022_the-tower-is-60-stories-tall-rising-650-feet-on-the-shorefront-of-sunny-isles-beach

    Ο πύργος, του οποίου την κατασκευή έχει αναλάβει το αρχιτεκτονικό γραφείο Dezer Development, έχει 60 ορόφους και υψώνεται στην παραλία Sunny Isles Beach στο Μαϊάμι, ενώ έχει ήδη προσελκύσει τους δισεκατομμυριούχους ενοίκους του. Πιο συγκεκριμένα, οι ιδιοκτησίες έχουν ήδη ξεπουλήσει και από τα συνολικά 132 διαμερίσματα , έχουν μείνει μόνο 8 διαθέσιμα. Ανάμεσά τους είναι και το εξωφρενικά ακριβό και πολυτελές penthouse που αναζητεί ιδιοκτήτη με 32 εκατομμύρια δολάρια.

    961033_porsche-design-tower-miami-2

    961040_tall-glass-windows-and-wide-balconies-are-hallmarks-of-the-buildings-units

    Όσον αφορά στην καινοτομία του κτιρίου που το κάνει να ξεχωρίζει ονομάζεται “Dezervator” και είναι μηχανολογική πατέντα της Porsche. Aυτός ο μηχανισμός θα επιτρέπει την είσοδο και την έξοδο από τα διαμερίσματα οδηγώντας. Περιλαμβάνει τρεις ανελκυστήρες οχημάτων οι οποίοι οδηγούν στα δύο έως τρία ιδιωτικά πάρκινγκ που βρίσκονται σε κάθε ιδιοκτησία και επιτρέπουν σε κάθε διαμέρισμα να έχει απόλυτη ιδιωτικότητα πρόσβασης συνοδευόμενη από την υπερβολή του να μπορεί όποιος επιθυμεί να βρεθεί στο διαμέρισμα του χωρίς να χρειαστεί καν να κατέβει από το όχημα του.

    961041_all-residents-can-make-use-of-a-car-concierge-as-well-who-will-assist-with-washing-tire-rotations-and-regular-maintenance

    961042_Porsche-Design1

    Σχετικά με το εσωτερικό των διαμερισμάτων, είναι διαμορφωμένο έτσι ώστε μέσω γυάλινων χωρισμάτων, που όμως παρέχουν πλήρη ηχομόνωση, να μπορείς από το εσωτερικό να παρακολουθείς το ρομποτικό ασανσέρ ενώ όλα τα πάρκινγκ είναι επίσης τοποθετημένα έτσι ώστε να κάνουν επίσης ορατά τα πολυτελή οχήματα κάθε ιδιοκτήτη, θυμίζοντας κάποια εγκατάσταση σε έκθεση αυτοκινήτου.   Οι πληροφορίες του Business Insider κάνουν λόγο για 22 πολύ πλούσιους και ίσως διάσημους που έχουν ήδη λάβει το κλειδί τους διαμερίσματός τους.

    961043_penthouseporsche2

    961046_1_-2-

    961048_maxresdefault_1



    ΣΧΟΛΙΑ