• LIFE&STYLE

    Υπόθεση «Χάρι και Μέγκαν»: Συνάντηση της βασιλικής οικογένειας συγκάλεσε η Ελισάβετ

    • NewsRoom

    Βασίλισσα Ελισάβετ


    Η βασίλισσα της Βρετανίας Ελισάβετ κάλεσε σε συνάντηση της βασιλικής οικογένειας τη Δευτέρα προκειμένου να συζητηθεί η απόφαση του πρίγκιπα Χάρι και της συζύγου του, Μέγκαν, να αποσυρθούν από τα βασιλικά τους καθήκοντα, σύμφωνα με βρετανικά ΜΜΕ.

    Η βασίλισσα, ο πρίγκιπας της Ουαλίας, ο Δούκας του Κέιμπριτζ και ο πρίγκιπας Χάρι θα συναντηθούν προκειμένου να συζητήσουν το μέλλον στο Σάντριγνκαμ, σύμφωνα με πληροφορίες του Sky News και του Observer.

    Η Μέγκαν, που βρίσκεται στον Καναδά μαζί με τον γιο της Άρτσι, αναμένεται να συμμετάσχει στη συνάντηση μέσω τηλεφώνου αν το επιτρέψει η διαφορά της ώρας, σύμφωνα με τις πληροφορίες αυτές.

    Μέγκαν Μαρκλ

    Τελεσίγραφο 72 ωρών

    Δημοσιεύματα του Σαββάτου, ανέφεραν πως η βασίλισσα Ελισάβετ, που είναι έντονα δυσαρεστημένη από την απόφαση του εγγονού της και της συζύγου του να γυρίσουν την πλάτη στη βασιλική οικογένεια, έδωσε αυστηρό τελεσίγραφο 72 ωρών, στον πρίγκιπα Χάρι και την Μέγκαν Μαρκλ για να σκεφτούν εκ νέου αν θέλουν να παραιτηθούν.

    Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ

    Σύμφωνα με την dailymail, το τελεσίγραφο έρχεται ενώ ο πρίγκιπας Χάρι ετοιμάζεται να διαπραγματευτεί το Megxit με τη βασιλική οικογένεια και η Μέγκαν Μαρκλ βρίσκεται ήδη στον Καναδά με τον γιο τους Άρτσι.

    Την ίδια ώρα, η φημολογία για το εάν οι Σάσεξ θα ζήσουν μόνιμα στον Καναδά συνεχίζεται. Ωστόσο, ο πρίγκιπας Χάρι ευελπιστεί ότι θα έρθει σε συμφωνία με την οικογένειά του, που εκφράζει έντονη δυσαρέσκεια για τον τρόπο που ανήγγειλε την παραίτησή του από τα καθήκοντά του.

    Πέραν της βασίλισσας, που έδωσε το τελεσίγραφο, ο πρίγκιπας Κάρολος από την πλευρά του, θέλει να βρεθεί μια λύση που θα ευχαριστεί και τις δύο πλευρές. Ωστόσο, φέρεται είναι διατεθειμένος να στηρίξει τον γιο του.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρίγκιπας Χάρι πιθανότατα θα πάει και εκείνος στον Καναδά την επόμενη εβδομάδα για να είναι με τη γυναίκα του και τον γιο του.

    Η Μέγκαν και ο Χάρι με τον νεογέννητο Άρτσι



    ΣΧΟΛΙΑ