• LIFE&STYLE

    Υποψήφια του Greece’s Next Top Model δέχτηκε άγρια επίθεση από ληστή

    • NewsRoom
    κριτες-next-top-model


    Τον απόλυτο τρόμο έζησε υποψήφια του Greece’s Next Top Model, η οποία δέχτηκε επίθεση από άγνωστο άνδρα με σκοπό να αρπάξει το κινητό και το πορτοφόλι της. Ο λόγος για την φοιτήτρια του ΤΕΦΑΑ Αθηνών Στέλλα Σαμνιώτη, που πέρασε από την οντισιόν του δημοφιλούς ριάλιτι ομορφιάς στο Ηράκλειο.

    Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, τα μεσάνυχτα της περασμένης Πέμπτης, η 22χρονη Κρητικιά, μόλις είχε επιστρέψει στο σπίτι της και έβαζε το κλειδί στην πόρτα, όταν της επιτέθηκε ένας άνδρας, ο οποίος την πέταξε κάτω και άρχισε να τη χτυπά. Η ίδια πάλεψε με τον μονόχειρα ληστή και γλίτωσε.

    «Γύρω στις 12 παρά τα μεσάνυχτα της Πέμπτης βγήκα από το σπίτι μου στη Δάφνη για να σηκώσω χρήματα από το ΑΤΜ. Καθώς έστριβα στη γωνία, είδα έναν άγνωστο μελαψό άνδρα, ο οποίος μου φάνηκε περίεργος. Σήκωσα χρήματα από το μηχάνημα ανάληψης, αλλά περίπου δέκα μέτρα πριν από το σπίτι μου κοίταξα πίσω και τον ξαναείδα. Άκουσα τα βήματα κάποιου να τρέχει και γυρνώντας τον είδα να ορμάει καταπάνω μου με ένα βλέμμα δολοφονικό! Με έριξε κάτω και χτυπούσε το κεφάλι μου στο πάτωμα τόσο δυνατά που νόμιζα ότι θα μείνω στον τόπο. Εκείνη τη στιγμή ήμουν σίγουρη ότι θα πεθάνω! Όμως, αντιστάθηκα και έπειτα από ένα λεπτό τράπηκε σε φυγή, έχοντας αρπάξει το κινητό και το πορτοφόλι μου», δήλωσε στην εφημερίδα η Στέλλα Σαμνιώτη.

    Η νεαρή καλλονή από το Ηράκλειο της Κρήτης μπήκε στο σπίτι της τρέμοντας από τον φόβο και ειδοποίησε την αδελφή της, τον σύζυγό της, καθώς και την κολλητή της που έφτασε με τον φίλο της.

    «Όταν είδα ότι είχε πάνω του μαχαίρι και κατσαβίδι, σκέφτηκα ότι αν είχε δύο χέρια, θα με είχε σφάξει» καταλήγει με τρεμάμενη φωνή η 22χρονη, η οποία ακόμη φοβάται να βγει από το σπίτι της.

    View this post on Instagram

    Wine not? ⚡️

    A post shared by Stella Samnioti (@stellasamnioti) on

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Σίσσυ Χρηστίδου – Μαρία Κορινθίου: Μία εκπομπή χώρισε τις δύο φίλες… (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ιωάννα Τούνη: Δέχτηκε ανήθικη πρόταση από μάνατζερ – Πώς αντέδρασε;

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Χρήστος Μάστορας: Σε σχέση με παίκτρια του My Style Rocks (pic)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άννα Αμανατίδου: Ποιο είναι το γοητευτικό μοντέλο που δίχασε τους κριτές του Next Top Model;



    ΣΧΟΛΙΑ