Menu
0.2%
Τζίρος: 61.12 εκατ.

Δένδιας: Η συμφωνία με την Πορτογαλία για τα αεροσκάφη KC-390 δίνει για πρώτη φορά δυνατότητα εναέριου ανεφοδιασμού

Life & Style

Ιωάννα Τούνη: Σέξι πόζες και στιγμές χαλάρωσης στο Μπαλί (pics)

Ιωάννα Τούνη
Comments

Φοίνικες, γαλανά νερά και τροπικά τοπία φαίνεται πως συνθέτουν τις φετινές καλοκαιρινές διακοπές της Ιωάννας Τούνη, που επέλεξε σαν προορισμό διακοπών το μακρινό Μπαλί και φυσικά θέλησε να μοιραστεί αυτό της το ταξίδι με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Μετά από την σύντομη παραμονή της στο νησί των Ανέμων, την Μύκονο, η Ιωάννα Τούνη έφυγε πριν από πέντε ημέρες με σκοπό να ταξιδέψει στο μακρινό Μπαλί, εξασφαλίζοντας μερικές ημέρες μακριά από τις υποχρεώσεις και την καθημερινότητα.

Καθημερινά, η πρώην παίκτρια του My style rocks μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram τις στιγμές της από το μαγευτικό Μπαλί, ανεβάζοντας σέξι πόζες και τρελαίνοντας τους θαυμαστές της.

https://www.instagram.com/p/B0oLgA4oQMU/

Η Ιωάννα φαίνεται να έχει ενθουσιαστεί με τις διακοπές της εκεί, καθώς δεν σταματά να ανεβάζει στιγμιότυπα από τις διακοπές της στο Instagram, είτε με ποστ, είτε με instastories, ενώ στις λεζάντες της δείχνει πόσο χαρούμενη είναι με αυτό το ταξίδι, αλλά και πόσο «Μπαλινέζα» νιώθει, όπως υποστηρίζει η ίδια σε μια ανάρτησή της.

https://www.instagram.com/p/B0dN4NOIgXZ/

Μπορεί οι δημοσιεύσεις που ανεβάζει η κοπέλα να απεικονίζουν την ίδια, αλλά και τις εμπειρίες της από το μέρος, ωστόσο είναι γνωστό ότι παρέα της σε αυτό το ταξίδι είναι ο σύντροφός της, Νώντας Παπαντωνίου, που επίσης βομβαρδίζει τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τις στιγμές του στο εξωτικό μέρος.

https://www.instagram.com/p/B0lkALHIGQm/

https://www.instagram.com/p/B0gEbKIIq_j/

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

Μοιραστείτε την άποψή σας

Σχόλια
Οδηγίες

Για να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Σίλια Κριθαριώτη με τον Παναγιώτη Τσάκο στο επικό Halloween πάρτι της Χάιντι Κλουμ
Νίκος Οικονομόπουλος: Πώς το ζευγάρι της ΜΚΟ έστησε παγίδα στον τραγουδιστή – Αποκαλυπτικοί διάλογοι
Τι συμβαίνει με την Σία Κοσιώνη, το true crime του Αλαφούζου, ο χαμός στο ΕΣΡ, το σώμα της Κλέλιας, το ναυάγιο των «Αρβύλα» και το ταμείο Παπαδόπουλου στην ΕΡΤ
Champions League: Paramount+, Amazon και Disney αλλάζουν τον τηλεοπτικό χάρτη της Ευρώπης – Τι θα γίνει στην Ελλάδα;
Σελίν Ντιόν: Το αστρονομικό ποσό που έβγαλε από τις 16 συναυλίες της στο Παρίσι
Αντώνης Ρέμος: Πήγε εσπευσμένα στη ΓΑΔΑ – Κατέθεσε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση στο διαδίκτυο
Η Σίλια Κριθαριώτη με τη Σοφία Βεργκάρα στην πιτσαρία της Χάιντι Κλουμ στη Νέα Υόρκη (video)
Ο Λευτέρης Πανταζής ανακοίνωσε νέα συνεργασία με τον Νίκο Καρβέλα – Τι δήλωσε για τη ρήξη με Βίσση (video)
HB Runner SE 2: Η νέα lifestyle καμπάνια της Under Armour με τον Γιώργο Καράβα και τη Ραφαέλλα Ψαρρού
Super League: Αλαφούζος, Μαρινάκης, Ηλιόπουλος και Σαββίδης βάζουν τα χρήματα, Deloitte και PwC αναζητούν τη λύση