• LIFE&STYLE

    Ιωάννα Τούνη: Σέξι πόζες και στιγμές χαλάρωσης στο Μπαλί (pics)

    • NewsRoom

    Ιωάννα Τούνη


    Φοίνικες, γαλανά νερά και τροπικά τοπία φαίνεται πως συνθέτουν τις φετινές καλοκαιρινές διακοπές της Ιωάννας Τούνη, που επέλεξε σαν προορισμό διακοπών το μακρινό Μπαλί και φυσικά θέλησε να μοιραστεί αυτό της το ταξίδι με τους διαδικτυακούς της φίλους.

    Μετά από την σύντομη παραμονή της στο νησί των Ανέμων, την Μύκονο, η Ιωάννα Τούνη έφυγε πριν από πέντε ημέρες με σκοπό να ταξιδέψει στο μακρινό Μπαλί, εξασφαλίζοντας μερικές ημέρες μακριά από τις υποχρεώσεις και την καθημερινότητα.

    Καθημερινά, η πρώην παίκτρια του My style rocks μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram τις στιγμές της από το μαγευτικό Μπαλί, ανεβάζοντας σέξι πόζες και τρελαίνοντας τους θαυμαστές της.

    Η Ιωάννα φαίνεται να έχει ενθουσιαστεί με τις διακοπές της εκεί, καθώς δεν σταματά να ανεβάζει στιγμιότυπα από τις διακοπές της στο Instagram, είτε με ποστ, είτε με instastories, ενώ στις λεζάντες της δείχνει πόσο χαρούμενη είναι με αυτό το ταξίδι, αλλά και πόσο «Μπαλινέζα» νιώθει, όπως υποστηρίζει η ίδια σε μια ανάρτησή της.

    Μπορεί οι δημοσιεύσεις που ανεβάζει η κοπέλα να απεικονίζουν την ίδια, αλλά και τις εμπειρίες της από το μέρος, ωστόσο είναι γνωστό ότι παρέα της σε αυτό το ταξίδι είναι ο σύντροφός της, Νώντας Παπαντωνίου, που επίσης βομβαρδίζει τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τις στιγμές του στο εξωτικό μέρος.



    ΣΧΟΛΙΑ