• LIFE&STYLE

    To Instagram τείνει να γίνει facebook και οι χρήστες αντιδρούν! Τι αλλάζει;

    • NewsRoom


    To Instagram έχει ανακοινώσει μια  τεράστια αναβάθμιση  που θα μπορούσε να μετατραπεί σε ένα στιλ πιο κοντινό με αυτό του Facebook. Η εφαρμογή έχει υποσχεθεί να δείξει στους χρήστες «τις στιγμές που πιστεύουμε ότι σας νοιάζουν περισσότερο”, με τις θέσεις να ταξινομούνται ανάλογα με την “πιθανότητα να  ενδιαφέρεστε  για το περιεχόμενο, τη σχέση σας με το πρόσωπο που ποστάρει αλλά και την ώρα “.

    instagram (1)

    Αλλά οι οπαδοί ανησυχούν ότι αυτό θα μπορούσε να σημαίνει ότι οι φωτογραφίες που έχουν τα πιο πολλά like να δίνονται σε  προτεραιότητα, κάτι το οποίο μετατρέπει και δίνει “τροφή” μπορούσε να σε ένα non-stop καρουσέλ από φωτογραφίες της Kardashian φωτογραφίες και πλάνα των ευτυχισμένων διασήμων απολαμβάνοντας τις διακοπές τους.

    Έγραψε: «Καθώς αρχίζουμε, δίνουμε έμφαση στην βελτιστοποίηση της τάξης – όλες οι θέσεις θα είναι ακόμα εκεί, απλώς με διαφορετική σειρά.

    Facebook Instagram Ads

    “Αν ο αγαπημένο σας μουσικός μοιράζεται ένα βίντεο από συναυλία χθες το βράδυ, θα σας περιμένει όταν ξυπνάτε, δεν έχει σημασία πόσες λογαριασμούς  ακολουθείτε ή την ζώνη ώρας στην οποία ζείτε.



    ΣΧΟΛΙΑ