• LIFE&STYLE

    Instagram: Αυτές ήταν οι 5 πιο ακριβοπληρωμένες influencers για το 2019

    • NewsRoom


    Το Buzz Bingo δημοσίευσε τη λίστα «Insta Wealth» που παρουσιάζει τις πιο ακριβοπληρωμένες influencers για το 2019.

    Ανάμεσα σε αυτές, όπως ήταν αναμενόμενο, είναι και τρεις αδερφές από την οικογένεια Καρντάσιαν-Τζένερ. Οι διάσημες κυρίες, που τα ονόματα τους παρελαύνουν στις πρώτες θέσεις της λίστας, κατάφεραν να κάνουν την ανάρτηση στα social media… επάγγελμα, το οποίο μπορεί να γεμίζει τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς με εκατομμύρια δολάρια. Μάλιστα, για μια ανάρτηση με ένα προϊόν που προωθούν πληρώνονται περισσότερο από όσο ένας μέσος εργαζόμενος σε έναν χρόνο…!

    Αναλυτικά οι top 5 Influencers σύμφωνα με το Buzz Bingo:

    Στην πέμπτη θέση συναντάμε τη πρόσφατα παντρεμένη ηθοποιό, τραγουδίστρια και παραγωγό κινηματογραφικών ταινιών Πριγιάνκα Τσόπρα Τζόνας. Όπως αναφέρει η λίστα, κατάφερε να κερδίσει από το Instagram μέσα στο 2019 1,1 εκατ. δολάρια.

    Στην τέταρτη θέση συναντάμε την μικρότερη από τις αδερφές Καρντάσιαν, την Κλόι, η οποία με μόνο δύο χορηγούμενες δημοσιεύσεις μέσα στη χρονιά κατάφερε να βγάλει 1,2 εκατ. δολάρια, δηλαδή 598.000 δολάρια για κάθε ανάρτηση!

    Στην τρίτη θέση βρίσκεται η μικρότερη από την οικογένεια Τζένερ, η Κάιλι. Βέβαια, η αλήθεια είναι πως δεν χρειαζόταν ιδιαίτερα το Instagram για να βγάλει χρήματα, καθώς η 22χρονη είναι ήδη δισεκατομμυριούχος χάρη στην εταιρεία της. Η νεαρή Κάιλι με μόλις τρεις χορηγούμενες αναρτήσεις πρόσθεσε 3,8 εκατ. δολάρια στον λογαριασμό της, με κάθε ανάρτηση να ισοδυναμεί με 1,27 εκατ. δολάρια.

    View this post on Instagram

    Christmas Eve 🎄

    A post shared by Kylie ✨ (@kyliejenner) on

    Τη δεύτερη θέση καταλαμβάνει η Σελένα Γκόμεζ, η οποία αν και απουσίαζε από τα social media για σχεδόν μισό χρόνο, κατάφερε να κερδίσει 8 εκατ. δολάρια!

    View this post on Instagram

    1 hour.

    A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on

    Τέλος, η πρώτη θέση δεν θα μπορούσε να άνηκε σε κάποια άλλη από την Κένταλ Τζένερ! Το 24χρονο μοντέλο δημοσίευσε 26 sponsored posts που την έκαναν πλουσιότερη κατά 15,9 εκατ. δολάρια!

    View this post on Instagram

    remember this?

    A post shared by Kendall (@kendalljenner) on



    ΣΧΟΛΙΑ