• LIFE&STYLE

    Ηλίας Γκότσης: Τι εκμυστηρεύτηκε ο νικητής του Survivor για τα παιδικά του χρόνια

    Γκοτσης-Ηλιας-

    Ηλίας Γκότσης


    Για τα παιδικά του χρόνια μίλησε -μεταξύ άλλων- ο νικητής του Survivor 2, Ηλίας Γκότσης σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό DownTown. Ο 28χρονος πόζαρε στο φακό φορώντας μαγιό, ενώ εκμυστηρεύτηκε τις άγνωστες πτυχές της ζωής του.

    «Είμαι 28 χρονών, μεγάλωσα στου Παπάγου και είμαι το μεσαίο παιδί μιας πενταμελούς οικογένειας. Ως παιδί, παρότι μεγαλώσαμε φτωχικά, δεν μου έλειψε κάτι. Από μικρός μου άρεσε η ζωγραφική και η γυμναστική.

    Απέναντι από το κρεβάτι μου έχω έναν αφηρημένο πίνακα που έχω ζωγραφίσει μόνος μου, με πολλά και διαφορετικά χρώματα. Κάθε βράδυ πριν κοιμηθώ κοιτάω αυτό τον πίνακα και ηρεμώ. Δεν δίνω ονόματα στους πίνακές μου, αλλά οι φίλοι μου έχουν στο σπίτι τους ως δώρο και από έναν πίνακά μου. Ο παππούς και η γιαγιά μου έχουν τελειώσει την Καλών Τεχνών, άρα προφανώς είχα το γονίδιο μέσα μου.

    Σε ό,τι αφορά τώρα τη γυμναστική ήταν πάντα αυτό το όνειρο μου. Έχω περάσει απ’ όλα τα αθλήματα: ποδόσφαιρο, μπάσκετ, τένις, πυγμαχία, βόλεϊ, κολύμβηση, tae kwon do. Ακόμη και ενόργανη έχω κάνει, αλλά γρήγορα μου είπαν ότι είμαι πολύ ψηλός γι’ αυτό το άθλημα.

    γκοτσης
    Ηλίας Γκότσης

    Επίσης, δεν θυμάμαι ως παιδί να τρώω καθόλου τηγανητά. Πάντα πρόσεχα το σώμα και τη διατροφή μου. Δηλαδή όλα τα παιδιά λάτρευαν τις τηγανητές πατάτες κι εγώ το σπανακόρυζο. Με κορόιδευαν γι’ αυτό τ’ αδέρφια μου. Ούτε σήμερα θα φάω καθόλου junk food, το αποφεύγω.

    γκοτσης
    Ηλίας Γκότσης

    Ως παιδί δεν έβλεπα πολύ τους γονείς μου γιατί δούλευαν ατελείωτες ώρες κι εμείς μεγαλώσαμε με τη γιαγιά και τον παππού. Μεγάλωσα όμως και με τη φράση της μάνας μου, “Ηλία, τιμωρία και σήμερα”. Για πολλούς λόγους. Τη μια έπαιζα ποδόσφαιρο μέσα στο σπίτι και την άλλη έσπαγα βάζα επειδή ήμουν υπερδραστήριος.

    Γκοτσης
    Ηλίας Γκότσης

    Κάθε φορά που ρωτούσαν τους καθηγητές για τις επιδόσεις μου εκείνοι έλεγαν “έξυπνος, αλλά υπερκινητικός και δεν διαβάζει”. Καθόμουν πάντα τελευταίο θρανίο».

    Ο Ηλίας Γκότσης στο εξώφυλλο του DownTown
    γκοτσης
    Ηλίας Γκότσης
    κατερινα-δαλακα-ηλιας-γκοτσης
    Οι φιναλίστ του Survivor 2018, Κατερίνα Δαλάκα και Ηλίας Γκότσης

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Survivor: Ο Ηλίας Γκότσης αποκαλύπτει τι θα κάνει το έπαθλο των 100.000 ευρώ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ηλίας Γκότσης: Το πρώτο εξώφυλλο του νικητή του Survivor 2 (pics)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Μελίνα Μεταξά: «Καυτή» φωτογράφιση για την πρώην παίκτρια του Survivor



    ΣΧΟΛΙΑ