• LIFE&STYLE

    Ηλίας Μπόγδανος: Το νέο του μήνυμα από το νοσοκομείο

    Ηλίας Μπόγδανος: Το νέο του μήνυμα από το νοσοκομείο

    Ηλίας Μπόγδανος


    Στο νοσοκομείο με κορονοϊό εξακολουθεί να νοσηλεύεται ο Ηλίας Μπόγδανος, ο οποίος τερμάτισε στη δεύτερη θέση του Survivor 3.

    Περίπου πέντε ημέρες μετά τον μεγάλο τελικό του Survivor στο Άλσος Βεΐκου, ακόμα ένας παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης βρέθηκε θετικός στον ιό. Στην αρχή, ο Ηλίας Μπόγδανος τέθηκε σε καραντίνα στο σπίτι του, ωστόσο, στη συνέχεια η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε με αποτέλεσμα να κριθεί απαραίτητη η νοσηλεία του σε νοσοκομείο, όπου παραμένει μέχρι και σήμερα.

    Το απόγευμα της Δευτέρας, ο δημοφιλής τραγουδιστής ενημέρωσε μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram για την πορεία της υγείας του. Όπως αποκάλυψε χθες ήταν η πρώτη ημέρα που ένιωσε πολύ καλά, ενώ συνεχίζει τη μάχη προκειμένου να πάρει εξιτήριο υγιής.

    Συγκεκριμένα, ο Ηλίας Μπόγδανος έγραψε στο Instagram: «Mικρό update: Πρώτη μέρα που νιώθω πολύ καλά. Και εγώ αλλά και οι υπόλοιποι νοσούντες στον θάλαμο, κάτι το οποίο με γεμίζει πολύ δύναμη. Χωρίς τα τόσα μηνύματα στήριξής σας δε θα είχα την ψυχολογία να το παλέψω τόσο δυνατά. Σας ευχαριστώ και σας στέλνω την αγάπη μου. Σύντομα κοντά σας».

    Το μικρό update συνόδευσε με μια σέλφι του από το κρεβάτι του νοσοκομείου.

    Σημειώνεται ότι και άλλοι παίκτες του Survivor βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό, όπως η Χριστίνα Κεφαλά και η Νικολέτα Μαυρίδη, οι οποίες γι’ αυτό τον λόγο δεν παρευρέθηκαν στον ημιτελικό και τον τελικό του ριάλιτι στο Γαλάτσι.

    Δείτε την ανάρτηση από το Instagram Story του Ηλία Μπόγδανου:

    Ηλίας Μπόγδανος: Εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε νοσοκομείο - Το νέο του μήνυμα
    Ηλίας Μπόγδανος

    Διαβάστε επίσης:

    Στο νοσοκομείο ο Ηλίας Μπόγδανος (pic)

    Survivor: Μεγάλος νικητής ο Σάκης Κατσούλης – Ντέρμπι και συγκίνηση (video)

    Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Τρίτη 20 Ιουλίου 2021



    ΣΧΟΛΙΑ