• LIFE&STYLE

    Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Το υπέρογκο ποσό που θα λάβει από τον Alpha και η αντίδραση του Ουγγαρέζου (video)

    Ηλιάνα Παπαγεωργίου

    Ηλιάνα Παπαγεωργίου


    «Χρυσό» συμβόλαιο για δύο χρόνια στον ALPHA υπέγραψε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η οποία αποχώρησε από το GNTM του STAR και ετοιμάζει δική της εκπομπή στη θέση της Ελένης Μενεγάκη.

    Κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Πρωινό», ο Δημήτρης Ουγγαρέζος έλαβε ένα μήνυμα, το οποίο έγραφε το χρηματικό ποσό που πρόκειται να λάβει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου από τη νέα της συνεργασία, στην Κάντζα.

    «Χριστέ μου! Έμαθα με πόσα λεφτά έκλεισε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στον ALPHA για 2 χρόνια. Χριστέ μου! Είναι πολλά», αναφώνησε ο δημοσιογράφος.

    «Είναι αεριτζίδικα λεφτά γιατί ακόμα δεν έχουμε δει τι μπορεί να κάνει η κοπέλα. Αυτό το χτίσαμε όλοι εμείς και πήγε και το πούλησε. Να μιλήσει η Τσιμτσιλή, να πάει να κάνει φασαρία.

    Εγώ βγάζω το καπέλο στην Έλενα Χριστοπούλου που μπόρεσε και κατάφερε το μάξιμουμ για ένα πρόσωπο που ακόμα δεν το έχουμε δει. Δεν έχει 2 δευτερόλεπτα live εκπομπής στην τηλεόραση και πούλησε τον εαυτό της τόσο υπέρογκα», σχολίασε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

    «Δεν θα πούμε το ποσό. Κρατάμε μόνο ότι είναι πολλά τα χρήματα», σημείωσε η Φαίη Σκορδά, αφήνοντας τους τηλεθεατές να αναρωτιούνται.

    Δείτε το βίντεο:



    ΣΧΟΛΙΑ