Δεν πέρασε απαρατήρητο το trailer για τον νέο κύκλο του GNTM από την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.
Μπορεί το εντυπωσιακό μοντέλο να πήρε την απόφαση να εγκαταλείψει το GNTM, από όπου έγινε ευρέως γνωστή και να πλεύσει σε νέα τηλεοπτικά ύδατα, αναλαμβάνοντας δική της εκπομπή στον Alpha, ωστόσο, δεν ξεχνάει τους πρώην συνεργάτες της.
Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μοιράστηκε το trailer και έκανε tag τη Βίκυ Καγιά, τον Δημήτρη Σκουλό, τον Άγγελο Μπράτη, τη Ζενεβιέβ Μαζαρί και το υπόλοιπο team που εργάζεται στα παρασκήνια του GNTM.
Ακόμα πρόσθεσε κόκκινες καρδιές και γιορτινά μπαλόνια και ευχήθηκε σε όλους «καλή επιτυχία».
Με την ανάρτηση αυτή έδωσε τέλος στις φήμες που έκαναν λόγο για άσχημο τέλος της συνεργασίας της με τους κριτές του ριάλιτι μόδας του Star.
Από τον Σεπτέμβριο, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου θα παρουσιάζει την ψυχαγωγική εκπομπή, με τίτλο Pop Up. Τα πρώτα ονόματα των συνεργατών της έχουν ήδη γίνει γνωστά.
Δείτε την ανάρτηση από το Instagram Story:

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ørsted: Οι ΑΠΕ μπορούν να μειώσουν το ενεργειακό κόστος στην Ευρώπη κατά 30% έως το 2040
- Bloomberg: Διπλή αύξηση επιτοκίων από την ΕΚΤ το 2026
- Goldman Sachs: Η «έκρηξη» της Τεχνητής Νοημοσύνης θα αυξήσει τα επιτόκια
- Ντόναλντ Τραμπ: Στο Πεκίνο από τις 13 έως τις 15 Μαΐου για την κρίσιμη σύνοδο με τον Σι Τζινπίνγκ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.