• LIFE&STYLE

    Ειδυλλιακός γάμος στην έρημο για τον DJ Tiesto και την 21χρονη αγαπημένη του (16 pics)

    • NewsRoom

    DJ Tiesto και Annika


    Με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώθηκε ο DJ Tiesto και η Annika Backes σε έναν ειδυλλιακό και άκρως ρομαντικό χώρο, στην έρημο των ΗΠΑ.

    Το περασμένο Σάββατο, ο 50χρονος Tijs Michiel Verwest από την Ολλανδία παντρεύτηκε την 21χρονη Annika στην έρημο, έξω από το Λας Βέγκας, σε στενό οικογενειακό κύκλο με μόλις 80 καλεσμένους.

    Το ερωτευμένο ζευγάρι επέλεξε το πολυτελές θέρετρο πέντε αστέρων Amangiri για την ξεχωριστή αυτή ημέρα.

    «Μια πόλη που και οι δυο μας αγαπάμε πολύ είναι το Λας Βέγκας, οπότε αρχίσαμε να ψάχνουμε χώρους εκεί, αλλά σύντομα αποφασίσαμε πως θέλαμε τον γάμο κάπου απομακρυσμένα», είπε η 21χρονη Annika στη Vogue.

    Η τελετή έγινε στη μέση της ερήμου με λευκά και ροζ τριαντάφυλλα να στολίζουν το ρομαντικό σκηνικό.

    «Εξετάσαμε την επιλογή ενός πάρτι στην έρημο έξω από το Λας Βέγκας. Αλλά όταν το σκεφτήκαμε περισσότερο, καταλάβαμε πως θα ήταν περίπλοκο να γίνει εκεί. Τότε σκεφτήκαμε το Amangiri», πρόσθεσε.

    Σχετικά με την ημέρα του γάμου τους, ο Tiesto είπε στην Vogue: «Ένιωσα να με κατακλύζουν συναισθήματα επειδή ήμασταν ερωτευμένοι για τόσο καιρό και σκεφτόμασταν συνεχώς αυτήν την ημέρα και επιτέλους είχε φτάσει».

    «Ο έρωτας της ζωής μου», έγραψε στην λεζάντα μιας φωτογραφίας στο Instagram, ο διάσημος Ολλανδός μουσικός, DJ και μουσικός παραγωγός της electronic dance, προσθέτοντας την ημερομηνία του γάμου.

    View this post on Instagram

    Love of my life 21-09-2019 💍❤️

    A post shared by Tiësto (@tiesto) on

    Πώς γνωρίστηκαν

    «Ξεκινήσαμε να κάνουμε παρέα για τους επόμενους δυο μήνες και όταν έφτασε το Coachella, αποφασίσαμε την προηγούμενη ημέρα να πάμε μαζί. Περάσαμε το σαββατοκύριακο διασκεδάζοντας απίστευτα στο φεστιβάλ, μόνο οι δυο μας.

    Δεν βαρεθήκαμε ο ένας τον άλλον ούτε για ένα δευτερόλεπτο, γυρίσαμε μαζί στην Νέα Υόρκη και ακόμη δεν θέλαμε να αποχωριστούμε. Τότε ήταν που το καταλάβαμε και οι δυο», λέει η Annika για την γνωριμία τους.

    Στη δημοσιότητα ήρθαν φωτογραφίες από την λαμπερή τελετή, το γαμήλιο πάρτι, αλλά και τα πορτρέτα του γαμπρού και της νύφης.



    ΣΧΟΛΙΑ