ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ανεβάζει φωτογραφίες από την παραλία η Σπυριδούλα του MasterChef
Μετά το τέλος του MasterChef 3, η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη συνεχίζει τη ζωή της και φροντίζει να κρατά ενήμερους τους θαυμαστές της μέσα από τα social media.
Η παίκτρια που έφτασε μέχρι τον μεγάλο τελικό του μαγειρικού διαγωνισμού του Star, ωστόσο δεν κατάφερε να κερδίσει, απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές με τον σύντροφό της, Τόλη.
Παρά την αναβολή του γάμου τους και τις φήμες που έκαναν λόγο για σύννεφα στη σχέση τους, το ζευγάρι παραμένει μαζί.
Πρόσφατα η Σπυριδούλα ανέβασε μία ολόσωμη φωτογραφία από την παραλία, στην οποία φοράει ένα μπικίνι και ποζάρει χαμογελαστή στα ρηχά.
Όπως ήταν αναμενόμενο, η σεφ συγκέντρωσε πολλά likes και θετικά σχόλια για το καλλίγραμμο σώμα της.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ανδρουλάκης: «Δεν ονομάζεται ανάπτυξη το ξεπούλημα της ελληνικής περιουσίας στην παραμεθόριο»
- Καλιφόρνια: Ουρές χιλιομέτρων για δωρεάν τρόφιμα λόγω του shutdown της αμερικανικής κυβέρνησης
- Γιόργκενσεν (Επίτροπος Ενέργειας): Στρατηγικής σημασίας ο αγωγός διασύνδεσης «Great Sea Interconnector»
- Τζόρτζια Μελόνι: Συνάντηση με τον Μαχμούντ Αμπάς – «Να καταβληθούν προσπάθειες με στόχο την προοπτική των δυο κρατών»