• LIFE&STYLE

    Masterchef: Χωρίζει η Σπυριδούλα λίγο πριν το γάμο;

    • NewsRoom
    σπυριδουλα

    Η Σπυριδούλα με το σύντροφό της.


    Έκπληξη κα ποικίλα σχόλια προκάλεσε  η είδηση ότι η παίκτρια του τελευταίου κύκλου του Masterchef, που το κοινό λάτρεψε να μισεί, η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη, χώρισε με τον σύντροφό της, μόλις λίγες ημέρες πριν ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

    Αυτή είναι μια εξέλιξη που σίγουρα κανείς δεν περίμενε για το αγαπημένο ζευγάρι, που είναι χρόνια μαζί και ετοιμαζόταν να επισημοποιήσει τη σχέση του με τα δεσμά του γάμου. Φαίνεται πως η συμμετοχή της Σπυριδούλας στο ριάλιτι μαγειρικής, σε συνδυασμό με την αρνητική υπερπροβολή της, αλλά και τις συνεχείς κολακείες της προς τους κριτές, έκαναν κακό στην προσωπική της ζωή, με αποτέλεσμα τελικά ο επικείμενος γάμος της να κινδυνεύει να μην συμβεί. Έτσι, η παίκτρια που κατάφερε να φτάσει στον τελικό του MasterChef και τελικά να χάσει για λίγο το μεγάλο έπαθλο, ίσως τώρα να χάνει και τον άνθρωπό της.

    σπιριδουλα
    Η Σπυριδούλα με το σύντροφό της.

    Η αρνητική εικόνα που έβγαλε προς το κοινό, βασισμένη στην υπεροψία της, αλλά και τα συνεχή αρνητικά σχόλια για τους συμπαίκτες της, προκάλεσαν ένα ευρύ κύμα αντιδράσεων του κοινού απέναντί της. Μάλιστα, μετά το τέλος του παιχνιδιού, η ίδια δέχτηκε καταιγίδα επιθετικών μηνυμάτων, ενώ προσπάθησε να απολογηθεί για τα όσα είπε στη διάρκεια του παιχνιδιού, ώστε να δικαιολογήσει τη συμπεριφορά της και να διορθώσει την εικόνα της.

    Από την αρχή του παιχνιδιού, η Σπυριδούλα έκανε γνωστό ότι μόλις βγει από το ριάλιτι, σκοπεύει να παντρευτεί τον επί χρόνια σύντροφό της, Αποστόλη. Μάλιστα, οι προετοιμασίες του γάμου είχαν γίνει και ήταν όλα έτοιμα. Λίγο καιρό πριν, ο γάμος αναβλήθηκε και αυτό γιατί η  Σπυριδούλα έμεινε τελικά έως το τέλος του παιχνιδιού, με αποτέλεσμα η παραμονή της μέσα στο σπίτι του Masterchef να παραταθεί. Ωστόσο, όπως φαίνεται, κάτι στράβωσε στο ζευγάρι αμέσως μετά το τέλος του παιχνιδιού και λίγο πριν το γάμο.

    σπυριδουλα
    Η Σπυριδούλα με το σύντροφό της.

    Η αποκάλυψη έγινε μέσα από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου το πρωί της Πέμπτης.

    Η Έλενα Πολυκάρπου, μεταφέροντας το ρεπορτάζ, είπε, μεταξύ άλλων, πως υπάρχει οριστική ρήξη στο ζευγάρι και δεν τίθεται ζήτημα γάμου. Η δημοσιογράφος μάλιστα ανέφερε πως μίλησε με ανθρώπους της παραγωγής του MasterChef και της μετέφεραν πως η Σπυριδούλα και ο αγαπημένος της, Αποστόλης δεν είναι πια μαζί!

    Δείτε όλα όσα αποκάλυψαν στην εκπομπή «Ευτυχείτε» στο βίντεο που ακολουθεί:



    ΣΧΟΛΙΑ