• LIFE&STYLE

    Η συγκίνηση του Β. Περρή για το Θ. Αναστασιάδη και οι αιχμές για την εκπομπή «Όλα λάθος» (video)

    • NewsRoom
    περρης

    Βαγγέλης Περρής


    Καλεσμένος στη βραδινή εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου«The 2Night Show» ήταν χθες ο Βαγγέλης Περρής, ο οποίος μίλησε για όλους και για όλα, με το γνωστό, αιχμηρό του τρόπο.

    Μεταξύ άλλων, ο Βαγγέλης Περρής αναφέρθηκε και στον επί χρόνια στενό του συνεργάτη, Θέμο Αναστασιάδη, ο οποίος έφυγε πρόσφατα από τη ζωή.

    Ο κ. Περρής περιέγραψε πτυχές της σχέσης του με το Θέμο, που δεν είχαν γίνει ευρέως γνωστές, ενώ φάνηκε να συγκινείται από την αναφορά του στο συνεργάτη του.

    Αναφερόμενος λοιπόν στον πρώην συνεργάτη του, ο Β. Περρής είπε: «Δεν έχουν καμία σημασία οι σχέσεις μας τον τελευταίο καιρό. Όταν χάνεις έναν άνθρωπο, τον τοποθετείς βάσει της ουσίας της σχέσης, όχι βάσει τις λεπτομέρειας. Και η ουσία αυτής της σχέσης ήταν κάτι πολύ πιο σημαντικό από οποιαδήποτε λεπτομέρεια. Είμαστε άνθρωποι που είχαμε να τον δούμε τον Θέμο ένα χρόνο περίπου και μαζευτήκαμε εκεί η ομάδα του ΟΛΑ και ήμασταν όλοι σαν ορφανά, σαν κάτι να μας έλειπε πολύ σημαντικό. Δεν υπήρχε ο χρόνος ο τελευταίος, υπήρχε ο χρόνος ο προηγούμενος που ήταν πολύ περισσότερος και πολύ πιο γεμάτος. Αυτό είναι το ενδιαφέρον, αυτή είναι η ουσία.»

    Ειδικότερα, για τον τελευταίο χρόνο, που φημολογούνταν ότι οι σχέσεις τους δεν ήταν και οι καλύτερες, ο κ. Περρής τόνισε: «Η πορεία της σχέσης μας ήταν πολύ πιο μεγάλη από τον τελευταίο χρόνο, που επαναλαμβάνω ήταν δύσκολος γενικότερα. Προέκυψαν και θέματα, των οποίων την κατάληξη τη γνωρίζουμε. Είναι περίεργα όλα αυτά, δεν χρειάζεται να τα πούμε. Δεν χαλάσαμε ποτέ τη σχέση μας…»

    Επιπροσθέτως, ο Βαγγέλης Περρής μνημόνευσε και την εκπομπή «Όλα», κυρίαρχο πυλώνα της συνεργασίας του με τον κ. Αναστασιάδη, αφήνοντας μάλιστα αιχμές στην τωρινή εκπομπή του Σαββατοκύριακου του Open Beyond, με τίτλο «Όλα λάθος», και επικρίνοντας ανοιχτά τα στελέχη του καναλιού για την επιλογή της ονομασίας αυτής.

    Ανέφερε χαρακτηριστικά: «Με πείραξε ο τίτλος της εκπομπής. Νομίζω ότι δεν ήταν κομψό, δεν ήταν ευγενικό. Νομίζω ότι υπάρχουν εκατομμύρια άλλοι τίτλοι που θα μπορούσαν να διαλέξουν, οτιδήποτε άλλο εκτός από το ΟΛΑ και να βάλουν δίπλα το λάθος, το οποίο, ουσιαστικά, είναι συνέχεια των εκπομπών που είχε εμπνευστεί τον τίτλο ο Θέμος, που ήταν ΟΛΑ μπιπ, ΟΛΑ πρώτη φορά, ΟΛΑ μπάχαλο… ΟΛΑ λάθος, νομίζω ότι δεν είναι κομψό και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το έκαναν.

    Δεν τους προσδίδει κάτι, περισσότερο τους παρουσιάζει σαν ανέμπνευστους και ότι πάμε στο σουβλατζίδικο που είχε επιτυχία δίπλα να κάνουμε ένα σουβλατζίδικο, να αλλάξουμε λίγοτο ονοματάκι για να μας μπερδεύουν. Για το πώς το αιτιολόγησε ο Πέτρος είναι άλλα θέματα αυτά και δεν θέλω να μιλήσω. Είναι όλα… λάθος. Νομίζω ότι θα έπρεπε να υπάρχει περισσότερη κομψότητα».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ο Βαγγέλης Περρής για τον Θέμο Αναστασιάδη: «Δεν έκανα προσπάθεια να μιλήσουμε τον τελευταίο καιρό»

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ηχηρή αποχώρηση του Βαγγέλη Περρή από την εκπομπή της Βανδή-Όλο το παρασκήνιο

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Αντίο Θέμο…



    ΣΧΟΛΙΑ