• LIFE&STYLE

    Η Ρένια Λουιζίδου θυμάται την γκάφα της Σπυροπούλου (video)

    • NewsRoom

    Ρένια Λουιζίδου, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου


    Η Ρένια Λουιζίδου και η Τζόυς Ευείδη έχουν πρωταγωνιστήσει σε μερικές από τις πιο επιτυχημένες σειρές της ελληνικής τηλεόρασης, ενώ όπως αποκάλυψαν έχει τύχει να τις μπερδέψουν.

    Μία από τις περιπτώσεις αυτές θυμήθηκε η Ρένια Λουιζίδου, η οποία αποκάλυψε ότι όταν ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, η παρουσιάστρια την μπέρδεψε με την Τζόυς Ευείδη.

    «Ήμουν καλεσμένη στην εκπομπή της και έλεγαν στο πάνελ πως με θυμούνται για παράδειγμα στους Παντρεμένους έχουν ψυχή ή στο Καφέ της Χαράς και λέει η Κωνσταντίνα, α εμένα μου άρεσες στους Μεν και Δεν πιο πολύ από όλα», δήλωσε η ηθοποιός και συμπλήρωσε: «Μας μπερδεύουν πολύ συχνά».

    «Και της απαντάω πως πολύ θα χαρεί η Τζόυς όταν το μάθει!», πρόσθεσε, γελώντας, η πρωταγωνίστρια του «Καφέ της Χαράς».

    Με τη σειρά της, η Τζόυς Ευείδη πρόδωσε πως «και σε μένα το κυρία Λουιζίδου πάει σύννεφο! Το έχω συνηθίσει πια. Τουλάχιστον δεν με μπερδεύουν με κάποια αγγούρω και ατάλαντη».

    Επίσης οι δύο ηθοποιοί, που συναντήθηκαν το βράδυ της Τρίτης στο Θέατρο Γκλόρια, αναφέρθηκαν στη συνέχιση της σειράς του Χάρης Ρώμα και της Άννας Χατζησοφιά για την επόμενη χρονιά!

    «Καλά. Μικρό καλάθι θέλω… Δεν θέλω μεγάλο, μικρό… Την υγεία μας να έχουμε γιατί ποτέ δεν ξέρεις και μακάρι», δήλωσε η Ρένια Λουιζίδου.

    Δείτε το βίντεο:



    ΣΧΟΛΙΑ