• LIFE&STYLE

    Η πρωταγωνίστρια του Τατουάζ είναι ερωτευμένη και δεν το κρύβει! (pics)

    • NewsRoom
    δαναη παππα

    Δανάη Παππά


    Ένα πλήθος σχέσεων έχουν χρεώσει τα μέσα ενημέρωσης στην πρωταγωνίστρια της δημοφιλούς σειράς του Alpha, Τατουάζ, Δανάης Παππά, χωρίς ωστόσο, μέχρι τώρα να έχουν καταφέρει να επιβεβαιώσουν κάτι απ’ όλα αυτά τα σενάρια. Αυτή τη φορά, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την πρωταγωνίστρια σε νυχτερινό κέντρο με έναν άντρα, που φαίνεται πλέον να είναι εκείνος που της έχει κλέψει πραγματικά την καρδιά.

    Η αλήθεια είναι ότι πολλοί προσπάθησαν να χρεώσουν στην πρωταγωνίστρια του Τατουάζ πολλές σχέσεις, κυρίως με συναδέλφους της από τη σειρά.

    Επηρεαζόμενοι από το ρόλο της στην τηλεοπτική σειρά, το πρώτο σενάριο που είχε βγει την ήθελε να είναι πραγματικό ζευγάρι με τον συμπρωταγωνιστή και τηλεοπτικό της σύζυγο, τον Στέφανο Μιχαήλ. Οι δυο τους διέψευδαν τις φήμες επανειλημμένα, ωστόσο τα μέσα επέμεναν να τους θεωρούν πραγματικό ζευγάρι. Στη συνέχεια, ένα άλλο σενάριο που άνθισε, ήθελε την ηθοποιό και χορεύτρια να είναι ζευγάρι με τον Ανδρέα Γεωργίου, του οποίου η κοπέλα ήταν προσωπική επιλογή για τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο έργο. Πολλοί απόρησαν για το ότι μια σειρά με μεγάλες βλέψεις επέλεξε, τότε, στον κεντρικό της ρόλο να βάλει μια κοπέλα που δεν ήταν ηθοποιός, γι’ αυτό και οι φήμες οργίασαν και επικράτησε ότι η Δανάη Παππά είναι ζευγάρι με τον Ανδρέα Γεωργίου. Άλλες φήμες την ήθελαν ζευγάρι με τον πρώην τηλεοπτικό της σύζυγο, τον Μιχάλη Λεβεντογιάννη, ή αλλιώς «Τόνυ», ενώ τα τελευταία σενάρια έκαναν λόγο για το ότι η πρωταγωνίστρια βρήκε τον έρωτα στο πλευρό του Γιώργου Αγγελόπουλου, που επίσης πρωταγωνιστεί στη σειρά.

    δαναη παππα
    Δανάη Παππά και Λάμπρος Λάζαρης

    Τίποτα απ’ όλα αυτά ωστόσο φαίνεται πως δεν ισχύει, καθώς η πρωταγωνίστρια είναι πολύ ερωτευμένη και ο άντρας που της έκλεψε την καρδιά δεν είναι κάποιος συνάδελφός της. Ο φωτογραφικός φακός τη συνέλαβε σε νυχτερινή της έξοδο να συνοδεύεται από τον νεαρό επιχειρηματία Λάμπρο Λάζαρη. Η πρώτη φορά που έγινε λόγος για το ειδύλλιο της ηθοποιού με νεαρό και πολλά υποσχόμενο επιχειρηματία στον χώρο της εστίασης έγινε τον περασμένο Απρίλιο, όμως η όμορφη ηθοποιός προτίμησε να κρατήσει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Παρ’ όλα αυτά, έγινε γνωστή η ταυτότητα του νεαρού επιχειρηματία, ο οποίος θεωρείται από τους πιο επιτυχημένους στον χώρο του, μιας και τα μαγαζιά του σε Πάρο και Αθήνα γνωρίζουν μεγάλη επιτυχία και έχουν γίνει στέκια των επωνύμων, ειδικά το καλοκαίρι που μας πέρασε.

    Ο φωτογραφικός φακός δεν είχε καταφέρει να τους απαθανατίσει μέχρι τώρα μαζί.

    Τελικά, όμως, μία βραδινή έξοδός τους σε νυχτερινό κέντρο της παραλιακής, στάθηκε η αφορμή για να απαθανατιστούν. Προσφάτως, το ζευγάρι βρέθηκε σε νυχτερινό κέντρο να διασκεδάζει και, αν και έδειχνε λίγο ανήσυχο στην αρχή, από φόβο μήπως κάποιοι τους εντοπίσουν, στην πορεία και στη συνέχεια της βραδιάς έδειξαν να χαλαρώνουν και να αφήνονται στο κέφι και την ευχάριστη ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκαν για τους θαμώνες. Συνεχώς μιλούσαν ψιθυριστά ο ένας στον άλλον και παρ’ όλο που φρόντισαν να τηρήσουν κάποιες αποστάσεις «ασφαλείας», δεν κατάφεραν να κρύψουν την ερωτική ατμόσφαιρα που υπάρχει ανάμεσά τους. Ο έρωτας της πρωταγωνίστριας του Τατουάζ είναι στην καλύτερή του φάση και η ίδια δείχνει να το απολαμβάνει.

    Ο Λάμπρος Λάζαρης είναι γύρω στα 30, επιχειρηματίας στον χώρο της εστίασης, δραστηριοποιείται σε Αθήνα και Πάρο. Πέρυσι από το μαγαζί που διατηρεί στην Πάρο πέρασαν πολλά γνωστά ονόματα από τον χώρο της σόουμπιζ.
    δαναη παππα
    Δαναή Παππά και Λάμπρος Λάζαρης



    ΣΧΟΛΙΑ