• LIFE&STYLE

    Οι πασχαλινές διακοπές του Γιάννη Κούστα και της αγαπημένης του Δήμητρας

    Το εντυπωσιακό σκάφος “Drad” του εφοπλιστή Γιάννη Κούστα με τον παραδοσιακό οβελία στο προσκήνιο


    Ο γνωστός εφοπλιστής Γιάννης Κούστας άφησε στην άκρη τις πολυάριθμες υποχρεώσεις του και τα ατελείωτα επαγγελματικά meetings και αποφάσισε να περάσει τις άγιες ημέρες του Πάσχα παρέα με αγαπημένους φίλους και φυσικά με την πανέμορφη και γοητευτική 24χρονη σύντροφό του, Δήμητρα Μέρμηγκα.

    Το αγαπημένο ζευγάρι της κοσμικής Αθήνας ξέκλεψε λίγο χρόνο και ταξίδεψε με τη θαλαμηγό “Drad” του κ. Κούστα τη Μεγάλη Εβδομάδα σε δύο από τους πλέον αγαπημένους και κλασσικούς προορισμούς του εγχώριου jet set.

    Η Ιερά Μονή του Αγίου Ιωάννη όπου το ζευγάρι παρακολούθησε τη λειτουργία το βράδυ της Μεγάλης Τρίτης
    Η Ιερά Μονή του Αγίου Ιωάννη όπου το ζευγάρι παρακολούθησε τη λειτουργία το βράδυ της Μεγάλης Τρίτης

    Οι διακοπές ξεκίνησαν από το ιερό νησί της Πάτμου, όπου και βρέθηκαν στις αρχές της Μεγάλης Εβδομάδας – συγκεκριμένα τη Μεγάλη Τρίτη – και παρακολούθησαν τη λειτουργία όπου και εψάλη το Τροπάριο της Κασσιανής, ένα από τα πιο γνωστά και συγκινητικά Τροπάρια της Μεγάλης Εβδομάδας, σε μια από τις πλέον γραφικές εκκλησίες του νησιού, την Ιερά Μονή του Αγίου Ιωάννη, που δεσπόζει αγέρωχη στο λόφο και έχει θέα όλο το νησί. Μάλιστα, η όμορφη Δήμητρα δεν παρέλειψε να απαθανατίσει τόσο μια νυχτερινή εξωτερική άποψη της εκκλησίας αλλά και να φωτογραφηθεί με φόντο την πανέμορφη θέα στη χώρα της Πάτμου από ψηλά.

    Η όμορφη Δήμητρα ποζάρει με θέα τη χώρα της Πάτμου
    Η όμορφη Δήμητρα ποζάρει με θέα τη χώρα της Πάτμου

    Το ιερό νησί της Πάτμου αποτελεί μια από τις πιο αυθεντικές επιλογές για τις ημέρες του Πάσχα. Η θρησκευτική ευλάβεια είναι διάχυτη όπου κι αν βρεθεί κανείς. Έτσι, ο Γιάννης Κούστας και η Δήμητρα Μέρμηγκα θέλησαν να νιώσουν την έντονη θρησκευτική ατμόσφαιρα που επικρατεί εκεί τις ημέρες αυτές και να απολαύσουν ήσυχοι και ανέμελοι τις βόλτες τους στα γραφικά σοκάκια του νησιού. Τη Μεγάλη Παρασκευή το ερωτευμένο ζευγάρι γευμάτισε σε παραδοσιακή ταβέρνα στην παραλία Λάμπη. Το μενού, λίγο ανορθόδοξο για Μεγάλη Παρασκευή βέβαια, περιελάμβανε συν τοις άλλοις μια εντυπωσιακή και φυσικά γευστικότατη αστακομακαρονάδα. Τι πιο ιδανικό άλλωστε από το να περνάει κάποιος χρόνο με τα αγαπημένα του πρόσωπα;

    Η γευστική αστακομακαρονάδα που δοκίμασαν ο κ. Κούστας και η Δήμητρα στη Λάμπη της Πάτμου
    Η γευστική αστακομακαρονάδα που δοκίμασαν ο κ. Κούστας και η Δήμητρα στη Λάμπη της Πάτμου

    Επόμενος σταθμός των πασχαλινών διακοπών του ζευγαριού αποτέλεσε το κοσμοπολίτικο και αριστοκρατικό νησί των Σπετσών, όπου και έδεσε στο τέλος της Μεγάλης Εβδομάδας – συγκεκριμένα το Μεγάλο Σάββατο – η υπερπολυτελής θαλαμηγός “Drad”. Ο κραταιός εφοπλιστής και η γοητευτική Δήμητρα παρακολούθησαν την Αναστάσιμη ακολουθία στο εστέτ νησί των Σπετσών. Το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου, αμέσως μετά τη λαβή του Αγίου Φωτός, το μενού περιελάμβανε την παραδοσιακή μαγειρίτσα στην ευρύχωρη και κομψοτεχνικά διακοσμημένη τραπεζαρία της θαλαμηγού. Την Κυριακή του Πάσχα ο άψογος καιρός και το έντονα καλοκαιρινό σκηνικό υπήρξε ο καλύτερος σύμμαχος για τον κ. Κούστα και την αγαπημένη του Δήμητρα και έτσι επιδόθηκαν στην πλέον ελληνική και σταθερή αξία των ημερών: το σούβλισμα του οβελία.

    Το εντυπωσιακό σκάφος "Drad" του εφοπλιστή Γιάννη Κούστα με τον παραδοσιακό οβελία στο προσκήνιο
    Το εντυπωσιακό σκάφος “Drad” του εφοπλιστή Γιάννη Κούστα με τον παραδοσιακό οβελία στο προσκήνιο

    Το über chic “Drad”

    Στην περίπτωσή τους όμως, το σούβλισμα πραγματοποιήθηκε με φόντο το τεράστιο και über chic “Drad” και απέκτησε αρκετή από την αίγλη του. Μια άκρως ελληνική συνήθεια στολισμένη με λίγη από τη χρυσόσκονη που περιλούζει ανθρώπους με τη δύναμη και το κύρος του κ. Κούστα και κάνει όλους τους υπόλοιπους να κάνουν ταξίδια με το μυαλό τους. Το πρόγραμμα στις Σπέτσες περιελάμβανε και περιπάτους στα ομολογουμένως ρομαντικά στενά της χώρας του νησιού, όπου ο κόσμος που τους αντίκρισε έγινε ο καλύτερος μάρτυρας του έρωτα που διακατέχει τον κ. Κούστα για την μεσογειακής ομορφιάς Δήμητρα.

    Η υπέρκομψη τραπεζαρία της θαλαμηγού "Drad" στολισμένη το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου για την παραδοσιακή μαγειρίτσα
    Η υπέρκομψη τραπεζαρία της θαλαμηγού “Drad” στολισμένη το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου για την παραδοσιακή μαγειρίτσα

    Μπορεί να πει κανείς μάλιστα ότι το ερωτευμένο ζευγάρι έγινε το απόλυτο talk-of-the-island, καθώς δεν έχει περάσει πολύς καιρός που κυκλοφόρησαν έντονες φήμες σχετικά με την εξέλιξη της ιδιαίτερης σχέσης τους. Οι άνθρωποι που τους συνάντησαν από κοντά ανέφεραν ότι ο κ. Κούστας δεν άφησε στιγμή το χέρι της αγαπημένης του. Έτσι κι αλλιώς κι εκείνη, όταν την κρατάει από το χέρι ο πιο σημαντικός άνθρωπος της ζωής της, νιώθει την απόλυτη ασφάλεια και γαλήνη, που πουθενά αλλού δεν μπορεί να βρει. Βεβαίως δεν παρέλειψε να επιδοθεί στο αγαπημένο της χόμπι της φωτογραφίας και να τραβήξει και ένα από τα πιο εμβληματικά κτήρια του νησιού, το ξενοδοχείο “Ποσειδώνιον”.

    Το ξενοδοχείο "Ποσειδώνιον" στις Σπέτσες δια χειρός Δήμητρας Μέρμηγκα
    Το ξενοδοχείο “Ποσειδώνιον” στις Σπέτσες φωτογραφημένο δια χειρός Δήμητρας Μέρμηγκα

    Τα γενέθλια της Δήμητρας

    Λίγο καιρό πριν ξεκινήσει τις υπέροχες πασχαλινές διακοπές της, η γλυκιά Δήμητρα γιόρτασε τα γενέθλιά της παρουσία όλων των αγαπημένων της προσώπων. Στις 23 Απριλίου το σκηνικό του γενέθλιου πάρτι στήθηκε στον Άγιο Κοσμά, όπου η Δήμητρα έσβησε τα κεράκια μιας εντυπωσιακής τούρτας που είχε τη μορφή της διάσημης flap bag του γαλλικού οίκου μόδας Chanel!

    Η τούρτα-αριστούργημα σε μορφή flap bag του οίκου Chanel
    Η τούρτα-αριστούργημα που έσβησε η Δήμητρα, σε μορφή flap bag του οίκου Chanel

    Δεν θα ταίριαζε κάτι λιγότερο άλλωστε στο εκλεπτυσμένο της γούστο. Μάλιστα, η ίδια δεν παρέλειψε να απαθανατίσει τη στιγμή σε μια τρυφερή πόζα αγκαλιά με την αγαπημένη της μητέρα, η οποία είναι και εκείνη πολύ εντυπωσιακή και όμορφη όπως ακριβώς και η ίδια η Δήμητρα. Όσο για την ευχή που έκανε από μέσα της η Δήμητρα την ώρα που έσβηνε την τούρτα της, δε θα μπορούσε να είναι άλλη από το να διατηρηθεί στη ζωή της η ευλογία του μεγάλου έρωτα που βιώνει με τον κ. Κούστα και η ευτυχέστερη κατάληξή του.

    Η όμορφη Δήμητρα αγκαλιά με τη μαμά της στο πάρτι των γενεθλίων της
    Η όμορφη Δήμητρα αγκαλιά με τη μαμά της στο πάρτι των γενεθλίων της

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

    http://www.mononews.gr/article-kosmogirismeni-k-mermigka-dite-40-foto-apo-20-simia-tou-planiti/39705

     



    ΣΧΟΛΙΑ