Είκοσι πέντε χρόνια μετά την προβολή του τελευταίου επεισοδίου του «Δις Εξαμαρτείν» οι Θανάσης Παπαθανασίου και Μιχάλης Ρέππας επιστρέφουν στη γενέθλια γη, στο Μεγάλο Κανάλι.
Την άνοιξη του 2021 μπαίνουν σε γυρίσματα για την τρίτη τηλεοπτική τους κωμική σειρά και πάλι για το MEGA.
Για τρεις δεκαετίες θήτευσαν σε όλα τα είδη θεάματος. Αφού διαμόρφωσαν τη σύγχρονη γλώσσα του ελληνικού «σιτκομ» με τις «Τρεις Χάριτες», έβαλαν ξανά το ελληνικό έργο στα κεντρικά Αθηναϊκά Θέατρα με την κωμωδία τους «Μπαμπάδες με Ρούμι», το ελληνικό φιλμ στις επιλογές του μεγάλου κοινού με το «Safe Sex» και το ελληνικό μιούζικαλ στο Εθνικό μας Θέατρο με το έργο «Βίρα τις άγκυρες».
Συνολικά έχουν γράψει και σκηνοθετήσει 28 πρωτότυπα θεατρικά έργα, έχουν διασκευάσει 12 άλλων συγγραφέων και στο σινεμά έκαναν 4 ταινίες. Ένα ρεπερτόριο όχι μόνο εντυπωσιακά μεγάλο και πολυσχιδές αλλά και έντονα επιδραστικό.
Είναι φυσικό να περιμένουμε την καινούργια τους σειρά για να ζήσουμε ξανά αυτή την ευφορία γέλιου, ανεμελιάς και τρυφερότητας, που θυμόμαστε από τις «Τρεις Χάριτες» και το «Δις Εξαμαρτείν».
Διαβάστε επίσης:
MEGA: Αλλάζει η ημερομηνία προβολής των MAD Video Music Awards 2020
Σάρωσε σε τηλεθέαση το «Σπίτι με το Mega» με τον Γιώργο Μαζωνάκη
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Γρίπη: Τι συμβαίνει και γέμισαν τα νοσοκομεία – Αύξηση και σε θανάτους
- Πόσο θα (μας) κοστίσει η Eurovision, μάχη για 2 στην ΕΡΤ3, τι συμβαίνει τελικά με την MRB και τον Δέτση, τι αλλάζει ο Κυριακού στον ΑΝΤ1 και το ρεκόρ της Χίμαιρας
- Aeon: Ανατροπές στο ενημερωτικό δελτίο για την IPO των 250 εκατ., μετά τις αποκαλύψεις του mononews
- Τράπεζα Πειραιώς: «Κλειδώνει» θέση στο νέο Ταμείο Άμυνας της ΕΤΕπ με €100 εκατ.